Jump to content

Type dyrkingsskuff


Guest

Recommended Posts

Driver å tenker på å kjøpe meg dyrkingsskuff til en 8 tonns gårdsgraver, og lurer i den forbindelse på brukererfaringer ol. på forskjellige skuffer.

Har mange spørsmål:

*Vertikale eller horisontale spiler

*Tenner eller faste "spisser" (som en forlengelse av vertikale spiler)

*Åpne sider?

*Bredde og størelse

Alle innspill taes imot med takk!!

Graveren er en Hitachi EX 60 med S50 feste.

Link to comment
Share on other sites

Guest billy_the_kid_1
Du må ha horisontale tinder. Då må massen &quot\;hoppe&quot\; over tindene og du får en bedre riste efekt. Ved vertikale sklir massen at og frem. Max lysåpning må vere 15 cm. Ellers går det hardt ut over steinutstyr etterpå. Åpning eller ei i sidene er ikkje så farlig. Men trur eg hadde kjøpt med åpning. Tenner må vere utskiftbare. Produsendt kommer an på bruken. Er det snak om 10 mål er nokk ei billig utenlandsk ok. Er det omfattende bruk ville eg gått for en annerkjent produsendt. Du har og stor annenhands verdi på ei slik skuffe. Er ikkje mange å finne på finn.
Link to comment
Share on other sites

Guest spelarjakob_1
Har ei åttetonnmaskin. Kjøpte ei dyrkingsskuffe hos Flekkefjord Produkter. Den vart spesialbestillt med 50 centimeter lange tenner. I bakkant av tennene er det eit hakk. ( agnhald ) slik at stein som er komen inn i skuffa ikkje så lett ramlar ut att. Der er både langsgåande og på tvers spiler i botnen. Er svært fornøgd med denne skuffa, og har brukt den mange timar.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...