Jump to content

Pris for utleige av traktor,henger og sjåfør?


Guest

Recommended Posts

Tror naboen tak 550 for ikke så lenge siden, han kjører en del for kompisen min som driver og graver med 8 tonner, men lurer på om ikke han har økt satsen litt nå. Sjekk maskinleige prislista i BG sitt blad tidligere i år.
Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1
Alt for billig. Tok 650 for kjøring av noe gamle materialer fra ei seter i sommer med 12 år gml. traktor og 10 år gml. boggihenger. 150 hk og dumperhenger er jo fort utstyr for nesten en mill. Er det snakk om kjøring i anleggsområder og på vei blir det fort mye dekkslitasje og annen slitasje på utstyr, jeg vill sagt rundt 1000/time.
Link to comment
Share on other sites

BG-prislista for 2011 (orker ikke sjekke 2012-utgaven på papir...) ligger på 600-900kr/t (pluss mva, naturligvis), med en middelpris på 750kr, for transport m/ dumperhenger 6-12 tonn.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Anonym
Hei! Vurderer og kutte ned på egene oppdrag,for heller å leie meg ut med eget utstyr til en større entreprenør. Har Traktor,dumperhenger,5tonns graver og alt av småutstyr. Alt av nyere dato,og fullt utstyrt. Skal ha en felles timepris for dette inkl en mann. Hva er gjeldene time pris for dette?? Noen tips?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...