Jump to content

Massey Ferguson laster / hurtigkobling / triangel


Guest

Recommended Posts

Hei. Jeg er bonde/entrepenør i oppstartsfasen. Hvis jeg kjøper en ny Massey, bør jeg satse på den nye serien originallaster, eller en trima f.eks. Aktuell traktor er MF 1759 som blir lansert neste år, og lasteren heter DL130. Alle argumenter mottas med takk.
Link to comment
Share on other sites

Guest tommyopp_1

Ja og så lurte jeg på disse forskjellige hurtigkoblingene. Euro, trima, SMS. Hva er forskjellen, og hva anbefaler dere når man ikke har noe utstyr fra før?

 

Triangel bak. Er det forskjellige typer der?

Link to comment
Share on other sites

Guest billy_the_kid_1
Kjøp orginal laster som er fabrikkmontert. Kombi sms/ euro med lepper for hmv. Og hmv bak. Ingen vits og gå for et system fremme og et bak, når du ikkje har noe fra før. Her blir det nokk og diskusjon....
Link to comment
Share on other sites

Trima er det samme som SMS, med bøyde kroker øverst, og bolt gjennom lenger ned for å låse. HMV har samme kroker oppe, men fjærbelastede låsetapper som går nedover i et hull under laster- eller HMV-ramma.

 

Euro har bredere festekroker i toppen, men bruker de samme boltene som SMS/Trima.

 

Framme anbefaler jeg SMS/Trima og Euro, og HMV bak HVIS du skal bruke de samme redskapene framme og bak. Hvis du har egne redskaper som kun skal brukes bak er jeg ikke i tvil: Triangel er mye lettere å koble enn HMV. Bare du får spissen inn fra Triangelen så har du redskapet på, HMV er mye mere avhengig av å treffe riktig, stå flatt....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...