Gå til innhold

Ny prisrekord?


Gjest

Anbefalte innlegg

er det den mf du sikkter til? jævlig tøff,men en sinnsyk pris,blei at forakslingen kommer fra willys jeep. den e vel litt nyere en det som står der trur p3 er parafin modellen og den kom i 49-56,naboen jobb på anlegg på den tida og fortalte at det var litt dårlig overføring på disse var vel et kne ledd overføring ut fra giret som skulle vere litt dårlig,han blei fortallt at disse mest var egnet til og kjøre som 2w og kobble til 4w når du satt fast eller hadde veldig behov for 4w,var vel ikke levert fra mf med 4w var et spesial firma som bygget disse,trur det var utgangen til reim skiva som blei brukt utgang til 4w+sikkert litt modifisering i giret, men jævlig tøff
Lenke til kommentar
Del på andre sider

har bare hørt om gråtass 4wd, men har bare blitt ledd ut når e har fortalt andre om det. finnes faktisk en modell med reduksjonsgir også.

 

parafinmodellen heter vel te-d? hadde en slik,men den hadde et helt annet drivstoff system. så hva p3 står for skulle jeg gjerne visst.

 

synes kanskje prisen virker VELDIG høy.

det lakkeringarbeidet som er gjort er iallefall ikke noe å skryte av. har jo spraya ned rubbel og bit med malingssprøyta. vil vel ikke si at det trekker opp prisen iallefall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

P3 står for Perkins dieselmotor. Det er nok en vanlig TEA som er ombygd med en Perkins P3 dieselmotor. Skjedde før Ferguson kom med en egen dieselutgave av sin Standardmotor. Traktoren er altså ombygd med dieselmotor og i tillegg ettermontert 4WD.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det er samme type aksling som også ble montert på dexta. var vel et italiensk firma som hadde en haug med willys jeep etter krigen som først begynte å konvertere diverse traktorer til 4wd. Selene tror jeg de het. Etterhvert kom jo county og roadless fra england med tilsvarende sett. Har sett både dexta,major,ih,nuffield med flere som har ettermontert 4 hjulstrekk. Tror prisen på denne utgaven er vel optimistisk ja.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Maskin_1

Har sett denne annonsert et par ganger tidligere også, til samme pris. Trodde det var skrivefeil, men tydeligvis ikke.

 

Vært ivrig med lakksprøyta ja, selv viftereima er jo grå!

Nei, men kan få mye traktor til 200 000!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...