Jump to content

John Deere VS Valtra


Guest

Recommended Posts

Hvile av disse traktorene er best, går i klasse med to som er sterkt uenig. Kun saklige svar takk, vil ha diskusjonsmateriale.

 

På forhånd takk

Link to comment
Share on other sites

Då får eg legge inn eit godt ord for John Deere. Det er driftssikre traktorar med høg annenhandsverdi og solide løysningar som du kan kjøre mange tusen timar uten reperasjonar så lenge du tar den vanlege servicen som oljeskift osv.

Etter mi meinig så finnest det ikkje nåke bedre men det finnest sikkert folk som er uenige med meg der \;-)

Link to comment
Share on other sites

De samme superlativene kan vel med rette også bruke på Valtra. Ser man på disse traktormerkene med nøytrale øyer, kan man vel slå fast at begge er meget bra. Det blir vel mer spørsmål om smak og behag, og hvilken forhandler man liker.
Link to comment
Share on other sites

Hvis man derimot ser på klassen under 130 hk som det jo også selges en og annen traktor i så må jeg si (og jeg kjører et annet merke enn disse to) at valtra har en liten vei å gå før de kan måle seg med JD når det gjelder modernitet. hva driftsikkerhet angår kan sikkert de som liker valtra ramse opp sju lange og sju brede om hvor mange dårlige JD det har vært og visa versa. når det gjelder garanti så ingen traktorprodusent som er tjent med at produktet deres får et dårlig rykte så i praksis så tror ikke jeg at valtra ha noe som helst slags fortrinn på det området.
Link to comment
Share on other sites

Guest spelarjakob_1

Hei! Veit ikkje om Du synest at dette er sakleg, men mi meining er at levetid , kvalitet på arbeid, reparasjonar etc, på traktoren, kjem meir an på brukaren enn på kva traktormerke han sit på.

Lukke til med diskusjon!

Link to comment
Share on other sites

Guest Bullseye_1

Før hørte jeg folk si at Valmets originale bukbeskytter var myk som en colaboks, og at den i alle tilfelle måtte byttes om man skulle til skogs for alvor. Om det stemte/stemmer aner jeg ikke, men isåfall må jo alle traktorer, Valmet også, skogsrigges om man skal drive i skogen.

Husker FK hadde et magasin som rett og slett het \&quot\;skog\&quot\; i ´94 tror jeg, der det var mange brukbare JD 6200, 300 og 400 som var rigga for skogsdrift med Frog Trio Sveis utstyr.

 

Ang. JD vs Valtra, så syns jeg begge er knall. Har bare erfaring fra Valmet 6400, og JD 6400. Har såvidt prøvd andre John Deerer og.

Link to comment
Share on other sites

Valtra (tenker nå på Mezzo, Mega og Hitech) har vel strengt tatt aldri hatt noen \&quot\;original bukbeskytter\&quot\;, de hadde dieseltanken mellom motor og girkasse, og den er det rimelig tykt stål i. 6 eller 8 mm tykk plate, tror jeg\; du skal ha god fart og treffe en skarp stein for å punktere eller bulke den. Nyere Valtra (M,N, T, S?) med plast dieseltank som ikke er bærende bør ettersom jeg har hørt absolutt utrustes med ekstra bukbeskytter.
Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...

mykje godt vett her ja......

vel, køyrer valtra skjølve, men når det er sagt, har vel kjørt ca et par tusen timer i jd også (6210se å 6430 autopowr).. at folk kan seie noko så DUMT så at det er kun 2 traktorer som er brukendes til entrepenørkjøring... seier meir om dei folka, enn traktorene, så til dykk, gå å legg dere!! at nokon kan komme å sei at det er kun ein traktor som er brukandes, f.eks det er kun john deere eller valtra som er brukandes til noko, ta å hold kjeft, når de kommer til debattsidene her i bedre gardsdrift å det blir diskutert traktor, minner det meg mest om ein gjeng ville apekatter som sloss om 2 bananer eller noko slikt!! men tibake til traktorene, kjører som sagt valtra å tidl valmet, mellom 1000-2000 timer til landbruk å entepenørkjøring, for meg har dette virka kjempebra, minimalt med klatt å problemer, å greit serviceapperat den dagen me treng dei!! john deeren er jo også ein populer å god traktor, bestselger, mykje på grunn av at fk selger dei, men skjølvsagt også pga god kvalitet å driftsikkerhet. men for min del, kjører eg valtra, å bytter ikkje til deere, eg liker mykje betre valtraen, både brukermessig, å oppbygningsmessig osv, men har heller ikkje nå sagt at valtraen er så forbanna mykje betre! men for min del finner eg ikkje nokon argument for å gå vekk frå valtra til fordel for deere..

Link to comment
Share on other sites

Idefox:

Hver gang det er en traktordiskusjon på gang i dette forumet er du nøtt til å dra frem de derre dumme case ih puma, cvx, steyr cvt å new holland tvt å t 7000 osv osv.... du er en av de beste til å kritisere de fleste traktormerker utenom case ih å new holland, å snakker som om dette er det eneste som duger?? har lest de der inleggene dine om john deere, valtra å fendt osv, der du skriver rett ut at du aldri har prøvd enkelte av de traktorene, men de er omtrendt uaktuelle pga du synes det er dritt uansett??? synes kansje du burde tenke deg om hva du sier her inne av å tel.. har prøvd fendt 820, jd 6930 autopowr, valtra t162 direct, å t7040 autocommand, nå i sommer, å at du kan fremheve den blå så veldig, å slenge så mye dritt om de andre, burde du heller prøve de 3 andre! for den blå var den desidert lateste, aller høyeste støynivå, dårligste betjeningsmessig osv osv..

dette er min mening, jeg kjører faktisk deutz fahr 106, pga denne var her på gården da jeg overtok for 6 år siden, jeg står foran et traktorbytte om et år eller 2, tror faktisk det blir en valtra n142direct.. denne falt best til for meg..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Nå har jeg gennom mange år kjørt mye forskjellig, både i anlegg,jord,vei og skog. Flere Forder, flere JD, MF ( stor ), Zetor, Case ( stor ), Valmet og Valtra, og kanskje noen jeg har glemt og.

Min konklusjon er klar: Valtra er den mest allsidige og er den som passer meg best og den jeg er mest fornøyd med på alle måter.

Men, evighetsmaskinen er ennå ikke skapt, så før eller siden må serviceapparatet tilkalles, og da er det viktig at dette fungerer der hvor en er.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...
Guest Anonym

Hørt om John Deere skautraktor før? ( skidder)  der kan ikke Valtra måle seg i verden, flere lysår unna!  Valtra har såvidt jeg veit ingen a dissa, da må du tebake på Valmet'n 

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...
Guest Valtra er best

Valtra har alltid laga driftsikre traktorar i alle år for dei tøffe nordiske forholda. Viss du ser på finn.no så finner du gamle valtra traktorer som har gått over 15 000 timar utan problem. Min kommentar er at Valtra har dei mest driftsikre traktorane og har best levetid på traktorane sine

Link to comment
Share on other sites

Guest Engebret

Eg kjem frå gol og må seie eg likar begge, men mitt eiget firma e best. Eg har begge traktorene og eg praktisktalt in love med trakorene. eg syns begge er like bra. eg bor mitt i gol sentrum så dei er lett å få auge på. 

HARE, skal ut å mekke

Link to comment
Share on other sites

Guest Sondre løvdokken

Valtra er desidert det mest driftsikre og pålitelige merket når det kommer til traktor. Makan til arbeidshest skal du leite lenge etter. Gjerrig på drivstoff og sterk som få. Dette gjør at jeg personlig foretrekker valtra ovenfor John Deere. Skal du ha ekte vare kjøp en Valtra.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...