Gå til innhold

John Deere 7810


Gjest

Anbefalte innlegg

Anntagelig noe av det beste JD har levert.Slitesterk å robust.AQ er det beste girkassevalget,den er mest fleksibel.Best i transport/småkjøring vs powershift versonen,begge utgavene fine i åkerkjøring.Minst effektkrevende er også aq versonen.Autopower er det ok å styre unna.mindre stabil.Ser det brukt prisene også.AP(jd sin egen,ikke zf) utgaven er oftest billigest å står lengst til salgs.Mange er kraftig påjustert,så vær litt obs på dette.

Ellers som nemt en traktor som tåler mange timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest John_Hjort_1
Takker for svar men vet du noe om disel forbruket på disse traktorene ? Er jo nokså stort motorvolum i de så ville tru de brukt en del.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oddbjørn_1
Traktoren er neppe det mest dieselgjerrige du får tak i.... Men dersom du ikke skal kjøre fullt som entreprenør (1800-2000 timer i året) men flytte gravemaskin og kjøre litt jordbruk høst og vår, kanskje maks 500-1000 timer i året, så spiller dieselforbruket mindre rolle. Det viktigste da er at traktoren har annenhåndverdi den dagen du skal selge den, og at du har sluppet unna dyre reparasjoner! 2 liter fra eller til i timen i GJENNOMSNITT les: GJENNOMSNITT bør ikke skremme deg fra å kjøpe denne traktoren !
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pål Helge Doblaug i Hedmark driver relativt hardt i leiekjøring og har to traktorer av denne typen. Tror ikke han har så mye vondt å si om noen av sine hvertfall.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...