Jump to content

John Deere 7810


Guest

Recommended Posts

Anntagelig noe av det beste JD har levert.Slitesterk å robust.AQ er det beste girkassevalget,den er mest fleksibel.Best i transport/småkjøring vs powershift versonen,begge utgavene fine i åkerkjøring.Minst effektkrevende er også aq versonen.Autopower er det ok å styre unna.mindre stabil.Ser det brukt prisene også.AP(jd sin egen,ikke zf) utgaven er oftest billigest å står lengst til salgs.Mange er kraftig påjustert,så vær litt obs på dette.

Ellers som nemt en traktor som tåler mange timer.

Link to comment
Share on other sites

Guest John_Hjort_1
Takker for svar men vet du noe om disel forbruket på disse traktorene ? Er jo nokså stort motorvolum i de så ville tru de brukt en del.
Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1
Traktoren er neppe det mest dieselgjerrige du får tak i.... Men dersom du ikke skal kjøre fullt som entreprenør (1800-2000 timer i året) men flytte gravemaskin og kjøre litt jordbruk høst og vår, kanskje maks 500-1000 timer i året, så spiller dieselforbruket mindre rolle. Det viktigste da er at traktoren har annenhåndverdi den dagen du skal selge den, og at du har sluppet unna dyre reparasjoner! 2 liter fra eller til i timen i GJENNOMSNITT les: GJENNOMSNITT bør ikke skremme deg fra å kjøpe denne traktoren !
Link to comment
Share on other sites

Guest Henke_1
Pål Helge Doblaug i Hedmark driver relativt hardt i leiekjøring og har to traktorer av denne typen. Tror ikke han har så mye vondt å si om noen av sine hvertfall.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...