Jump to content

John deere 578 eller orkel 1260?


Guest

Recommended Posts

Skal til og kjøpe brukt presse og valget står mellom JD 578 og orkel 1260. Og eg lurer på om ein JD 6220 er stor nok til å drifte desse pressene. Har ein del bratte slåttemark.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest Anonym

Sats på Orkel du. Da slipper du lagerhavarier på ruller. Den er mulig litt &quot\;gammeldags&quot\; av seg, men solid og har en høy annenhåndsverdi. Du kan få kompetent support av Orkel eller en av service satelittene de har.

Andre brukte rundballepresser inkl. JD kan være tvilsomme saker med pris deretter.

Link to comment
Share on other sites

Guest JRL_1

Sats på John Deere, du!

At man slipper lagerhavari på Orkel tror jeg flere kan skrive under på at ikke er tilfellet. Ingen presser er imune mot feil og havari.

578 er en kjempepresse og lager, pickup og innmating er av kjempekvailitet. Enorm kapasitet på disse pressene og de lager harde, fine bunter.

Det er mye bra brukte presser på markedet og mye er tvilsomt (inkl. Orkel), men du ser fort på hver enkelt presse om den er tatt godt vare på eller ikke.

En godt vedlikeholdt JD-presse er et trygt valg, og ift. forhandler og service/rep./deler tipper jeg at du bor nærmere en FK-avdeling enn Orkel. Kompetent support er det i bøtter og spann hos FK også.

 

Når det gjelder traktoren din tror jeg ikke det skal være noe problem. Mener å huske at det er ca 80-90 hk på tappen så det går nok fint. Hvis det blir tungt med nesten fult kammer i de bratteste bakkene er det bare å kjøre ut av strengen og fylle opp på vei ned. Litt tungvint, men billigere enn å kjøpe større traktor. Prøv 540 på pto i de bratteste bakkene så kan du bytte til 540e på flatene og nedoverbakkene.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...