Jump to content

Noen som har brukererfaring med NH 6040 ELITE?


Guest

Recommended Posts

Vurderer å kjøpe helt ny NH 6040 elite med 50 km/t. Men har aldri hatt NH før, så er litt skeptisk, har jeg noen grunn til det? Positive og negative sider mottas med stor takk;)
Link to comment
Share on other sites

Guest Tomas_1
Vurderer å kjøpe helt ny NH 6040 elite med 50 km/t. Men har aldri hatt NH før, så er litt skeptisk, har jeg noen grunn til det? Positive og negative sider mottas med stor takk\;)
Link to comment
Share on other sites

Har ikke direkte erfaringer med en T 6040 Elite men har hatt en Tsa 110 (40 km) Plus i 5 år nå, og dette er jo så og si den samme traktoren. Men jeg kjenner en som har T6040 Elite 50km og han har vært fornøyd (hans første NH). God traktor dette, denne kan jeg trygt ut fra mine erfaringer anbefale. Min erfaring hos min forhandler er at de har meget god service, dette er for min del ganske utslagsgivende ved valg av traktor. Vurderte lenge T 6040 Elite nå som jeg skulle bytte, men denne gangen ble det en T6070 Elite som virker som et meget godt kjøp med den kampanjen som er nå.
Link to comment
Share on other sites

Xeobib: Ja det er inklusiv avfjæring begge steder

 

Tomas: Har ikke fått T 6070n enda, men jeg går ut ifra at det er noe høyere. Men ved transport vil jeg tro at det blir litt lavere pga 40 eco på T 6070n.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Anonym
6040 Elite kan du få for 530.000 på rein handel,50/km og med nest største dekkpakke.Levert rett fra A-K maskiner.(Transportpakke)+klargjøring på ca 5000kr.Jobber der så jeg garanterer prisen i kampanjeperioden.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...