Gå til innhold

vilken er best


schilter_1

Anbefalte innlegg

Søk noen måneder bakover i forumet. Så finner du mange diskusjoner om dette. Disse diskusjonene blir aldri ferdige, og blir ofte endel drittkasting millom merkefantastene etterkvert.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Blåtass_1
Undersøk hvilke merker som har det beste service- og forhandlernettet i distriktet der du bor, og kjøp traktor ut fra det. Man kan diskutere traktormerker til man blir blå (eller grønn, for dem som foretrekker det \;) ), men samtlige får før eller senere behov for deler og servicemann. Har sett noen eksempler på folk som kjøper i seg selv knallgode traktorer, men når forhandleren går konk lenge før garantitiden er ute byr det på problemer.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det heldigvis itte mange \&quot\;amerikanske\&quot\; traktorer som er aktuelle i brøyting, i hvertfall itte i villastrøk. Men hva mener du med amerikansk? Merket Ford var jo opprinnelig amerikansk. Ford ble jo solgt til Fiat og innlemmet i New Holland. De blå traktora som går i europa er jo stort sett produsert i england eller italia. Case IH var jo amerikansk. De europeiske modella ble tidligere produsert i england og tyskland, nå stort sett i østerrike, italia eller tyrkia. John Deere er jo opprinnelig amerikansk men de europeiske er stort sett produert i Tyskland.

Massey Ferguson er opprinnelig engelsk, men blir nå stort sett bygd i Frankrike. Både MF, finske Valtra og tyske Fendt eies av AGCO som er et amerikansk konsern.... Mc Cormick var opprinnelig amerikansk traktor, sjøl om familien var fra skottland. To amerikanske konkurenter ved navn Mc Cormick og Deering slo seg sammen og ble International Harvester, som seinere ble oppkjøpt av Case.... Når New Holland kjøpte Case IH ble navnet Mc Cormick frigjort igjen. Og de eldre Case-IH modellene ble fortsatt produsert i engelske Doncaster under navnet MC cormick. Senere er fabrikken lagt ned. Og Mc cormick produseres i dag i italia og er delvis lik Landini..... Noen som vart klok på hva som er amerikansk...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, je skjønte at han mente \&quot\;made in USA\&quot\;. Je liker itte typiske amerikanske greier sjøl, je, så je er til dels helt enig. men je \&quot\;måtte\&quot\; bare spørre litt.....
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...