Jump to content

MF 4435


Guest

Recommended Posts

Guest arton_1
Nokon som har brukserfaring med MF sin 4435 traktor? På meg virker det som en enkel og solid traktor uten mye elektronikk. Er sisu-motoren bra?
Link to comment
Share on other sites

Jim S: Du er heldig som har ein Valtra-forhandler som du får hjelp hos og er fornøgd med. I vårt distrikt er det problem med sørvisapperatet til Valtra, og eg med fleire kjem ikkje til å vurdere Valtra når eg skal skifte neste gang. Synd forhandlernettet skal få øydelegge for ein traktor som eg har tru på, spesielt no når det er slutt på \&quot\;gammeldags\&quot\; girkasse.
Link to comment
Share on other sites

A-serien til valtra er identisk, skjekk prisforsjell å utstyrsnivå, veit at valtra leverer elektronisk 3pkt regulerling å 5års garanti som standard... men traktoren er bunnsolid å gjennomprøvd! ta deg ein prøvetur! komforten er jo ikkje heilt topp, men etter pris å bedømme er traktoren grei!
Link to comment
Share on other sites

Etter hva jeg leste kan ikke Mf utgaven leveres med skogshytte(for att det skal være en viss forskjell), så skal du bruke den i skogsdrift så kjøp Valtra( dette koster ikke allverden ved nykjøp, men gjør traktoren mer attraktiv ved innbytte.
Link to comment
Share on other sites

Hvorfor kjøpe kopien når du kan kjøpe orginalen? Kjøp Valtra A serie, fekk mye skryt i Norsk Landbruk i dag. Du for mer for pengene i denne, og det er Valtra systeme som kan den traktoren ikkje MF.
Link to comment
Share on other sites

forgudsskyld ikke kjøp valtra ! dere 5års tolle e dyrt å kun valtramekkanikeran kun som får ta! ellers så går det ut ! dåli drakraft ! dåli traktor i sæ sjøl!

 

kjøp mf i stan fer valtra! å du angre ikke!

mf 4435 e sekkert steik grei traktor, valtra i mf det vilj æ itj tru

Link to comment
Share on other sites

Merkelig at du mener det. hørte om en som kjøpte seg Valtra A serie og fekk pris av MF og, det var nesten samme pris på de to, og da kunne Valtra gi 5 års garanti!!! Servise pr 500 timer og det er vanlige priser på det, men du kan sikkert velge å ha ett års garanti å ta servisene der du vil.
Link to comment
Share on other sites

Guest mf_power_1

valtra er ikke nå dåliar traktor det, enn en massey ferguson. er mann selv fornøyd med en traktor så skal man ikke høre på det andre sier.

 

som sakt, kjøp den traktoren du selv synes er grei. :)

Link to comment
Share on other sites

valtra A-serie som dette egentlig er er vel noe av det mer gjennomprøvde du får tak i, ngen luksus men ikke noe tull heller. ifølge en av Anders Nihlens traktordueller overfører den noe sånt som 95% av kreftene til hjula, noe som må være helt i særklasse for nye traktorer idag.

 

valget mellom mf eller valtrautgaven må vel bero på hvilken pris du kan få og hvem du vurderer som beste forhandler i ditt distrikt.

Link to comment
Share on other sites

MF 4435 er en Valtra A75 med MF panser og dekor. Ellers er det Valtra hytte, gearkasse og Sisu motor. Om du søker på nettet finner du begge og kan sammenligne. MF eller Valtra avhenger kanskje mest på bruksområde (når det gjelder andre modeller) og mest på smak og forhandlernett når det gjelder merke.
Link to comment
Share on other sites

Den 5-års garantien til Valtra gjelder kun hvis du har tatt alle servicer og reparajoner hos leverandør/merkeverksted. ESG avtalen man får hos Eik går ut på omtrent det samme. Betaler du for service ett eller flere år fram i tid, så har du garanti på traktoren i den perioden. Så sluttsummen på regnestykket blir det samme for MF kontra Valtra. Det bare \&quot\;ser litt bedre ut\&quot\; med 5-års garanti i kjøpskontrakten.
Link to comment
Share on other sites

Kan vere en lur ide å spørre om egenandel når der er noe galt. Det har nemlig ikkje Valtra, men det vet jeg at Eik tar betalt for å komme på garden, da er det det samme som maskinskade forsikring.
Link to comment
Share on other sites

Ingen nekter deg å ta servise sjøl på Valtra. Da faller garantien bort etter ett år og du kan gjøre hva du vil. Valtra har faste servisepriser på 500 og 1000 timer servise og de er fullt ut i konkurannse med andre. Forskjellen her er att du har full garanti i 5 år, uten noe som helst egenandel. Det eneste du betaler etter ett år er km sats der traktoren er, vist ikkje du kan kjøre innomm å få det fikset. Den garantien er faktisk så bra att vist du er forsikret i Gjensidige gir de deg 85% rabatt på maskinskade vist du vil ha det med som en sikkerhet, kan jo tenkes at der skjer noe uforuttsatt som ikkje er traktoren si feil...
Link to comment
Share on other sites

Guest valtra_1

MB du kan velge hvilken side du vil ha vendegiret på Valtra, MF har bare på venstre.

Rune. slutt å prat tull, det er ingen påtvunget garanti hos Valtra. den kan droppes om kunden vil.Her betaler vi 700 +mva for hver gang vi kaller ut service mann, første året ingenting. Har du sjekket hva du må betale der du bor?

Har vært veldig fornøyd med garantien, på en moderne traktor med mye dupeditter er det greit når alt kan taes på garantien

Link to comment
Share on other sites

Guest valtra_1

Rune har du sjekket dette eller er det noe du tror?

Har ikke sjekket med han som selger nå , men forige selger ga rabatter til de som ikke garantien passet for.

Filtere må du ha uansett, og om det da skiller en tusenlapp eller to når du tar service så er det alikevel billig garanti.

Tar du en maskinskade på et annet merke så koster det mye mer.

Link to comment
Share on other sites

JD, Heldige han naboen din, han får dekket alt på garantien vist traktoren er under 5 år...Alle traktorer har sine problemer av og til, men ikke alle har så god garanti som Valtra.
Link to comment
Share on other sites

Guest arton_1
For meg er det snakk om en brukt traktor. Ser at 4435 kan en få til rundt 200000. har også vurdert MF 4300 serien, men desse er jo litt eldre. Nokon som kjennert il kvaliteten på desse kontra f.eks 4200-serien og 4400-serien? 4300-serie kan en vel og få til i overkant av 200000 med 100 hk. men var det her MF hadde dårligere kvalitet, rundt 2000-2002?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...