Jump to content

Kjøpe traktor


Guest

Recommended Posts

Guest Vegard_1

Det er nesten det samme om du skal kjøpe nytt eller brukt - men ta deg en runde til de aktuelle forhandlerene og få hjelp, enten tilbud på nytt eller en titt på det som er brukt. Poenget med det er å finne den forhandleren du føler deg mest vel hos - hvis du ikke allerede har en personlig favoritt da.

 

Kommer litt an på hvor mye du skal bruke traktoren, men om den skal brukes mye eller er rimelig avhengig av traktoren kan det være lurt å bruke de ekstra kronene det koster å kjøpe brukt hos forhandler i forhold til privat også - mange påstår noe annet, men det er lettere å få kjapp service om du har kjøpt traktoren av den aktuelle forhandleren.

 

Jeg legger meg ikke ut på noe anbefaling av merke, de aller fleste av de \&quot\;store\&quot\; merkene er ypperlige traktorer - og hvorfor folk liker det ene eller det andre kommer veldig mye an på smak og behag.

Link to comment
Share on other sites

Guest Robert_1

Dette blir nok en merkediskusjon som alt annet...

 

Hva med litt fakta om hva du skal bruke den til, hvor mange timer den går i året, størrelse osv? Litt lettere å komme med nyttig informasjon da:)

Link to comment
Share on other sites

Guest Valtrakjører_1
Grunnen til at denne tråden ble laget var egentlig for å se hva folk mener om sine merker, og hvorfor, har dere ingen begrunnelser hvorfor MF, JD og lignende er best?
Link to comment
Share on other sites

Vanskeleg å sei, men eg vil ambefale deg ein tur rundt hjå merkeforhandlere i ditt distrikt, å testkøyre dei forskjellige merkene, kansje få heim ein prøvetraktor?? så viss du finner eit alternativ som passer betre en eit anna, ville eg ha høyrd med andre brukere av den traktoren om dei var fornøgd med denne?? eg kan ambefale valmet/valtra av forsjellige årsaker, men nå blir eg vel utsjeldt fordi at eg er sikker heilt idiot av den grunn\;) hehe.. men ta deg ein runde, mykje bra traktorer rundt om kring, alt etter str å behov!! Lykke til:)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...