Jump to content

Kellfri firkantballgrip


Guest

Recommended Posts

Er det noen som har erfaring med kellfri firkantballklype? -den skal etter spesifikasjonene tåle baller opp til 1550kg... Og koster 9500kr.. Ålø sin klype koster 30 000kr og er oppgitt til å tåle ca samme ballevekt... Pressa mi er ei hesston 4700 som lager baller på 80*80*150... De veier da ca 300kg (tørt høy) -burde kellfri sin klype holde til dette? (Ca 2400 bunter pr år) -jeg synes ålø sin er uforholdsmessig dyr! Samtidig som jeg har gardsverksted med sveiseapparat;) -Noen meninger?
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Perska_1

Jeg har selv en Ålö firkantklype. Denne er robust og stabil, men har en svakhet. Det er at ramma til klypa er ca 2 m brei (finnes i forskjellige bredder). Noe som gjør den brei hvis jeg skal inn i en lastebil og hente eller legge inn baller langs for- og bakveggen. Spesielt hvis ballene ligger på tvers av bilen.

 

Kellfri sin har en annen konstruksjon som gjør at ramma til en hver tid ikke er så veldig mye breiere enn ballen du skal klype over. Men har ikke sett den i aksjon.

 

Har kun erfaring med kellfri rundballeklyper. Overraskende bra for den prisen de koster.

 

Så jeg tror jeg ville ha gått for Kellfri sin hadde jeg vært deg.

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar:) -jeg kjøpte kellfri, og den er robust og god:) selvsagt har den ikke finishen tilsvarende ålø! Men det at den er kun 90cm bred når den er kjørt sammen og nesten 3 m bred når den er helt utkjørt, er genialt\;) har lastet skapbiler med den, og er superfornøyd\;)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...