Jump to content

Ensil 1


Guest

Recommended Posts

Har skreve om dette før. Ensil 1, er ikkje lenger brukbart til direktehausting i tårnsilo.Doseringsmengde er uvesentleg. Ensil pluss, er ikkje noko alternativ. Problemet heiter mygl i siloen.

I fylje produktdatablad vart middelet vesentleg endra i 2007. Myglproblemet oppsto etter dette.

Dei som hivde seg på tråden med " gode råd ", hadde ikkje peiling, eller så var erfaringsgrunnlaget frå før 2007.

Eg likar ikkje , når eit produkt etter ei vesentleg endring , vert selt under nøyaktig same namn, og at ein sjølv må finlese produktdatablad for å finne dette ut.

Link to comment
Share on other sites

Guest navara_1
Etter endringa ble ensil solgt under navnet Ensil 1 NA. Dette for å vise at det var et endret produkt. Det gikk ihvertfall 2 år før navnet gikk tilbake til bare ensil 1.
Link to comment
Share on other sites

Hva med å bruke Grasaat Lacto? Det skal visstnok vere det samme, jeg bare nekter å tro det. Gikk fra Ensil1 til Lacto etter mugg i baller, etter dette er alt bra...
Link to comment
Share on other sites

Å? Har ikke disse erfaringene med Ensil 1. En og annen muggforekomst blir det, men ikke noe omfattende problem. Det handler vel så mye om graset er reint når det presses, og at ballene blir helt tette og behandles forsiktig til de er ferdiggjæret. I silo opplever vi kun mugg på slutten av sesongen, når det begynner å bli varmt i været, og stuffen blir stående lenge åpen.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...