Jump to content

Pedal trykk


Guest

Recommended Posts

Hei. jeg har kommet over dillemaet "tung clutch" på dei litt eldre/enklare traktorene, fks valmet har ikke mye og skryte av på 705/805. er det noen som har erfaring med og montere hjelpe clutch? eler bygge om til trima clutch, hvor mange kg er akseptabelt pedaltrykk?
Link to comment
Share on other sites

Guest Him_self_1
Hei. jeg har kommet over dillemaet \&quot\;tung clutch\&quot\; på dei litt eldre/enklare traktorene, fks valmet har ikke mye og skryte av på 705/805. er det noen som har erfaring med og montere hjelpe clutch? eler bygge om til trima clutch, hvor mange kg er akseptabelt pedaltrykk?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Steinkjær maskinforretning, har eit enkelt å rimelig ombyggingssett til dei fleste traktorane av litt eldre utgave, har skjølve hatt både ein 505 å ein 605, der eg vil seie at clutch-pedalane egentlig var ganske lette, mens ein kjenning med ein 705 hadde ein pedal som var minst dobbelt så tung, han fekk eit sett til ca 2000kr den gongen, ca 10år sidan å stappa inni, det var ein gasssylinder å nokon andre overføringer som gjorde pedalen til ein heilt anna, det var iallefall som natt å dag på den traktoren.. ellers går det greit an å sette inni trimaclutch, har vore borti ein 755 med det ettermontert, trudde merkeforhandleren din, kan svare på desse sp.måla.. Lykke til!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...