Jump to content

Effektivisere fordeling av gras i plansilo


Guest

Recommended Posts

Har en plansilo som er for liten til å bruke svans eller andre maskinelle metoder for fordeling av graset. Har prøvd mye rart, men bestandig gått tilbake til måking med gaffel for å få utover graset. Har nå spekulert på om det kan gå an å mekke sammen ei gammel avlesservogn og en forhøster/eksaktsnitter for å blåse inn graset fra utsiden. Tenker da å bruke bunnen i avlesservogna som matebord og montere fohøsteren i enden for å sprute graset inn med. Kan da bruke styringa på høsteren til å fordele graset med. Drive høsteren med kraftuttaket og matebordet hydraulisk. Noen som vet om, har sett noe slikt eller har formening om dette kan gå an?
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Ingen som har noen formening? Vil effektiviteten bli for dårlig? Skal gå bra sakte for å gå saktere enn måking... Vil det bli problemer med å få grasstrømmen inn i høsteren jevn nok? Det må da være en eller annen Reodor som har tenkt på dette....
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

 

 

Minilaster eller minigraver med klype?

 

Blåserne som brukes til å fylle høye stålsiloer burde vel kunne brukes? Så setter du bare på tuten av en forhøster, så kan du styre graset hvor du vil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...