Jump to content

MF 675


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym
men de er ikke egnet til tungt lasterarbeid da det er ei belastningshylse i bakstussen som ryker...og da blir det framhjulstrekker. og forakslinga er jo heller ikke egnet til det da det er svingradius som en gammel valmet (gul)
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

vi har hatt 3 690 her p gården, har igjen en 2wd i dag alle har hatt laster.

synes 2wd er suveren til all lasterkjøring såfremt det er hardt underlag,men vi har et solid lodd i trepunkten å det trengs. det jo gamle traktorer i dag men jeg synes det er kos-løft opp loddet og koble sammen oljepumpene så er det jo veldig god fart på lastern

Link to comment
Share on other sites

Guest Vegard_1

MF 600-serie er vel noe av det bedre fra sin tid, det eneste den i grunnen mangler er sidemonterte girstenger, sjøl om det ikke var så fælt mange som hadde det på den tida. (JD og Deutz hadde det vel i alle fall, og sikkert Fendt og)

 

Kommer jo an på hva for lasterkjøring du skal ha den til, men som john sier er det stort sett bare å henge et betonglodd i hekken, og så er 2-wd en suverent smidig lastertraktor. Er det til rundballekjøring er det jo bare å ha en ball bak, så har du lodd. Kjører sjøl en 675 2-wd til det bruket, og er veldig godt fornøyd.

Link to comment
Share on other sites

Guest Him_self_1

har fantasert litt med og lage min egen 2wd 600 serie tanken er: bytte ut motor med 3 syl perkins, bytte foraksel til de som 148 hadde med orbitrol. korte inn panseret og sette på 30\&quot\;\&quot\;

bakhjul og kalle den 655 el lignende, noen som har tru på prosjektet?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Hold deg vekke frå det faenskapet!! det finns tross alt andre merker, så ruster ca en promille av en 675! kjøp hellen en gammel belarus, samme traktor til en helt annen pris.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...