Jump to content

nedregistrering


Guest

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Guest Anonym

ville vel tro det ¨bare¨ er å legge inn elektronisk hastighet/turtall sperre og vise den på biltilsynet og får den godkjent som det:)

vet ikke helt hvordan de sjekker traktorer på biltilsynet, men har de utstyr for lastebil burde det vel gå med traktor og.

 

det skal sies at jeg ikke har gjort dette, men det virker logisk sånn\;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Oddbjørn_1

Hastigheten må settes ned elektronisk. En inspektør må prøvekjøre traktoren, gjerne med en GPS ombord og teste at hastigheten er lovlig. Jeg har hørt at kravene varierer litt mellom de ulike biltilsyn. De forlanger i allefall en dokumentasjon fra merkeverksted. Bl.a. på Gjøvik har de bedt om å få utskrift fra EIK-verkstedets programmeringscomputer når det gjelder Fendt.

Noen har også forlangt at en servicemann fra merkeverkstedet må være med og godkjenne traktoren, og vise fram at hastigheten er satt ned. De godtar i allefall ikke at du setter ned hastigheten i et display selv!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

det er såpass ja:)

 

vet jo at det på fendt er veeeeldig enkelt og lure en stakkar fra biltilsynet som aldri har sitti i en sånn traktor før ihvertfall, er jo bare å dra vmax spaken ned til førti det:)

Link to comment
Share on other sites

Har nettopp nedregistrert en Claas Arion nå. Lmb forhandler omprogramerte data på traktor, bestillte time på biltilsynet,og må inn og levere papirer på jobb personlig. Traktor behøvde ikke å vises. Forhandler tok seg betalt for jobben. Enkelt og greit. Har også hørt rykter om at det er endringer på vei i forhold til 50 km traktor og førerkortregler noen som vet mer om dette?
Link to comment
Share on other sites

Guest ValtraN92_1
Ser absolutt en hensikt med nedregistrering, hvis det er billigere en å kjøpe en med 40 km på lavt turtall - mye mindre diesel og støy. Personlig tror jeg veldig mange ikke sparer mye tid på å kjøre 50 kontra 40. Det er også veldig mye lettere for andre å komme forbi, men det er klart at dette er veldig indiviuelt.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...