Gjest Skrevet 19. juni 2014 Del Skrevet 19. juni 2014 Vi fikk presset rundballer i går, men har ikke fått flytta dem enda. Hvor lenge bør vi vente med å flytte dem fra jordet til lagringsplassen? Og hvor lenge bør vi vente med å åpne dem? Har hørt 6 uker. Dette er rundballer uten tilsatt ensileringsmiddel, med 12 lag plast og jeg tipper ca 70% TS - dersom disse faktorene har noe å si for flytting og åpning? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonym Skrevet 19. juni 2014 Del Skrevet 19. juni 2014 Så tørt kan du flytte når du vil. Undersøkelse fra Sverige mener jeg konkluderte med at over 45 % kan baller håndteres når du vil. Jo bløtere de er jo fortere etter pressing må de samles. Ang åpning er jeg litt mer usikker. Temperatur bestemmer jo litt når gjæring er ferdig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar