Jump to content

JCB Fastrac 7000serie


Guest

Recommended Posts

Ser att JCB komer med en fastrac som skal være mere egnet som landbrukstraktor pga "normale dekkdimmesjoner",mindre svingradie,moderne transmisjon osv..Noen her som kommer til å ta me 7000 serie traktor i vuderinga ved kjøp av ny traktor i 200hk klassen?Spennende nyhet synest jeg.
Link to comment
Share on other sites

Ser att JCB komer med en fastrac som skal være mere egnet som landbrukstraktor pga \&quot\;normale dekkdimmesjoner\&quot\;,mindre svingradie,moderne transmisjon osv..Noen her som kommer til å ta me 7000 serie traktor i vuderinga ved kjøp av ny traktor i 200hk klassen?Spennende nyhet synest jeg.
Link to comment
Share on other sites

Guest kvegard

Hei.

 

Den traktoren er spennende. Armlenet så bra ut og når den kommer med trinnløs er jo dette den fødte entrepenørtraktor. Tatt pris i betrakning, at den er like tilsvarende CHN, Claas, JD, Fendt, MF osv. Så er denne akktuel.

 

Den går jo fort, noe som er bra. Ryktene sier at fendt skal komme med 60 km/h om de får typegodkjennigen i orden? Flere som har hørt det?

 

Men 7000-serien er jo en bra traktor, er mer redd fforhandler nettet og servicen på en så dyr traktor. Den bør være god. Men dumt den ikke kommer med trinnløs før i 09.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...