Jump to content

beiterett


Guest

Recommended Posts

Hallo. Har et spørsmål om beiterett. Jeg skal starte opp med sau i gjenn på gården, så jeg meldte i fra i fjord til naboen at jeg ville bruke beite retten min på han sitt. Men i år så planta han og kona ut gran på alt, så spørsmål hva burde jeg gjøre bare sett ut sauene. Han har au beite rett på mitt som er tinglyst, men jeg fikk ikke lov og bruke det. Det har ikke vært dyr på han sinn gård på over 60år sa min far.han er ikke noe glad i naboer eller dyr. Noen tips.
Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1
Det er litt vanskelig å skjønne hva du mener. Snakker du om beiterett i utmark? Det første du bør gjøre er vel å snakke med landbrukssjefen i kommunen. Når det gjelder utgreiing av gamle retter så er jordskifteretten stedet.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Ja snakk om utmark/gammel dyrka mark.. Er det noen måte at det han har i beite rett hos meg at jeg får den retten og han får den jeg har hos han på tvang. Syns det er galt at han planter i gjenn alt på trass. Jeg har sakt at jeg kan betale for tinglysinga til han vis han vil bytte om.
Link to comment
Share on other sites

Guest billy_the_kid_1
Enten får du slippe sauene på beite der du har beiterett. Eller så får du ta det til jordskifteretten. Antagelig er det siste alternativet det beste.....
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...