Gå til innhold

Deutz Fahr Agrofarm 410-430


Gjest

Anbefalte innlegg

Ligger endel Agrofarm'er der ute til en fornuftig pris og lavt timetall(500-1500 timer), er det noen som har erfaring med disse? Skal være hovedtraktor på sauebruk, lempe rundballer, kjøre rundballepressa, slå gresset og slikt.

 

Fordeler og ulemper? Synes nesten det er rart at det ligger så mange ute til salgs med lavt timetall, kan selvfølgelig være folk som har leaset og ikke klart med det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjørt Agrofarm 420 siden 2012. Er godt fornøyd med traktoren! Godt utstyrt og motorsterk. Har ålø 45 laster den er vel egentlig i overkant kraftig men med ballast og vettug bruk er ikke det noe problem. Bruker 2 min på å koble den fra! Hvis det trengs. Grei forhandler i midt område på service og deler. Største minuset jeg har erfart er at den er veldig sensitiv på clutchen! Dette skal være bedre på nyere modell med justerbart vendegir.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Har selv en Agrofarm 430 ttv som vi har kjørt ca 2000 timer, den brukes til daglige oppgaver men også på brøytekontrakt.

Vil si at det er en lettkjørt og smidig traktor, har ikke vært noen reprasjoner enda. Den trinnløse gearkassen er enkel å veldig funksjonell, ellers har den det en trenger av innstillinger med tanke på hydraulikk og slike ting. Vil si at du ikke finner en mer komplett allround traktor til normalt gårdsbruk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...