Jump to content

Deutz Fahr Agrofarm 410-430


Guest

Recommended Posts

Ligger endel Agrofarm'er der ute til en fornuftig pris og lavt timetall(500-1500 timer), er det noen som har erfaring med disse? Skal være hovedtraktor på sauebruk, lempe rundballer, kjøre rundballepressa, slå gresset og slikt.

 

Fordeler og ulemper? Synes nesten det er rart at det ligger så mange ute til salgs med lavt timetall, kan selvfølgelig være folk som har leaset og ikke klart med det...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Har kjørt Agrofarm 420 siden 2012. Er godt fornøyd med traktoren! Godt utstyrt og motorsterk. Har ålø 45 laster den er vel egentlig i overkant kraftig men med ballast og vettug bruk er ikke det noe problem. Bruker 2 min på å koble den fra! Hvis det trengs. Grei forhandler i midt område på service og deler. Største minuset jeg har erfart er at den er veldig sensitiv på clutchen! Dette skal være bedre på nyere modell med justerbart vendegir.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest Anonym

Har selv en Agrofarm 430 ttv som vi har kjørt ca 2000 timer, den brukes til daglige oppgaver men også på brøytekontrakt.

Vil si at det er en lettkjørt og smidig traktor, har ikke vært noen reprasjoner enda. Den trinnløse gearkassen er enkel å veldig funksjonell, ellers har den det en trenger av innstillinger med tanke på hydraulikk og slike ting. Vil si at du ikke finner en mer komplett allround traktor til normalt gårdsbruk!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...