Jump to content

MF 3070 og effekt


Guest

Recommended Posts

Har en MF 3070 1992 modell som jeg syns det er for lite ork i. Er med turbo og den er nok justert opp litt, men har mye tung redskap, f.eks 4 skjærs vendeplog som går helt fint i sandjord, men i Leirjord blir det gående smått. Ti tonns agromet dumperhenger med 8tonns beltegaver på går trått i bakka.. Har ingenting å sammenligne med for å si om det er noe feil med traktoren/om den skulle orket mer, men har sjekket ventiler og byttet filtre og trur ikke det er noe spes feil, har gått 8000timer så er vel ikke helt i form lenger men,... Spørsmålet er å mye tåler disse motorene å bli skrudd opp? Hvor mye tåler girkassen osv. Vurderer å bytte til 6170 eller lignende men billigere å få opp futten i den je har enn å bytte...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest Anonym
Justerte min 3070 også opp. Men hadde problem med at topp pakning røk. Målte den og den hadde 150 hk på pto. Så det var i det meste laget. Justerte den ned til ca 120 hk .Dette gjorde eg da eg skifta motor. Den gamle motoren klarte ca 6000 timar. Då sprakk blokka. Har kjørt den til 8600 timar no.
Link to comment
Share on other sites

Guest 6170Turbo_1
Er vel for mye likt på 3070 og 6170 til at det er noen oppgradering å bytte. Du burde få sjekka effekten på eit dynometer og justere effekten opp til ei plass mellom 120 og 130.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...