Jump to content

Beste traktor produsert etter 2000


Guest

Recommended Posts

Er det dårlig kvalitet på nyere traktorer? Er det mer som kan gå galt? Trenger vi alle dippeduttene som forårsaker kostbare reperasjoner? Hvae rfolks mening/erfaring med traktorer produsert etter 2000 og frem til nå? Hvilken modell/merke står minst på verksted?
Link to comment
Share on other sites

Guest Stephan_1
Alle traktorer ryker, uansett merke ... Men jeg holder en knapp på Valtra 6x50 serien, T1x0 serien og Fendt 700 serien muligens
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Valtra er nok dei som har klart å produsere dei mest holdbare traktorane i vårt årtusen. Valtra tok med seg 6*50-serien inn frå 90-talet, mogligens den beste traktoren i vårt århundre, og fortsatte å lage gode og holdbare traktorar med lite feil, få duppedittar som til stadighet ryk. Framleis heldt dei på bra design, god ergonomi og gode bruksegenskapar med slitesterke delar. Sjølv om dei i dag også produserer modellar med duppedittar, som elektromagnetventilar og sensorar alle vegar, har dei vorte betre sidan slike vært tatt i bruk i traktorar, og det gjeld nok for andre merker også. Vår forrige 6550 gjekk 7000t+ i vårt eige utan problemer, og går framleis jamnt i nabokommunen. N101'en vi har no rundar snart 5500t, den og utan særlege problem. Bruken av slitesterkt metall og holdbare delar har gjort desse til nokre av dei mest driftsikre traktorane av nyare tid.
Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Dette er min erfaring også. Har kjørt en Belarus 952.3 i 8 år uten tull av noe slag. Ingen ting som har skjedd som jeg ikke har fikset hjemme sjøl. Har nå en 1221.3. Den er forholdsvis ny, men jeg er strålende fornøyd med den, samme hva forståsegpåerne mener. Men for all del, jeg mener ikke det er bedre enn noe annet, men mye bedre enn mange skal ha det til. Man ofrer noe på komfort, mye på elektronikk, og veldig mye på gjeld. Det sies at det største problemet med Belarus er hva naboen mener.... Kanskje er det litt i det.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...