Gå til innhold

Tvilling på John Deere


Gjest

Anbefalte innlegg

Lurer på å montere tvilling på alle 4 hjul på en JD 6820 men har hørt noen rykter om at framaksel, hjulbolter o.l. ikke tåler dette noe bra hvis man skal ha tvilling foran. Er dette bare oppspinn eller er det noen som har hatt problemer med dette?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym
Det er positiv castervinkel på framakselen på mange John Deere, altså &quot\;bakoverlent framaksel&quot\;. Så hjula &quot\;lener&quot\; seg utover/innover ved sving for å få bedre svingradius. Så ved fullt rattutslag vil hjulet i yttersving lene seg innover og hjulet i innersving lene seg utover. Så tvilling foran er ikke helt heldig da.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonym

Tvilling går veldig fint!! Har selv 6820 som har gått med full tvilling siden 2003. Like dekk rund baut. Tvillinghjula brukes som vinterhjul og er maskinpigga. Har faste felger på begge sett og senter kobling. Senterkoblinga er festet i to hjulbolter. Dette går hver våronn/ høst i slodding og har ikke vært problemer. Har litt mindre luft i de utvendige dekka.

Hadde 2040s og 3050 turbo før også med full tvilling og 12000 på timetellerne da vi solgte dem og det var heller aldri problem!!

 

Tips: Husk bare at den blir brei! Men tvilling er fint fordi man slipper så brede hjul ellers i året. Har også jd med 900 hjul men det er ikke noe for mye veikjøring!

6820 er rå med tvilling og flyter enormt. Vår går mest i harving nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...