Jump to content

Orkel s2000 - erfaringer


Guest

Recommended Posts

Hei,

 

Jeg er på utkikk etter en grei snøfres til hobbybruk, og lurer på om en Orkel s2000 er dugende? Har en stående i nærheten som kan selges.

 

Jeg har vært borti gammel Orkel før, så jeg vet hva jeg går til når det kommer til kramsnø. Men det er heller sjelden man trenger å tenke på sånt her.

 

Lik den på bilde:

 

http://img3.autodb.no/autoimg/8681556_720x0.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Alex_1
Husker ikke nøyaktiv hva min heter, men så iallfall lik ut som den(kan alltids sjekke). Er godt fornøyd med min. Har ansvaret for brøyting av 3 hyttefelt og den fungerer bra til det så lenge en er bevisst på det du sier med kramsnø(funker dårlig). Som du sikkert er klar over gjelder det å holde styr på farta for å få den til å kaste snøen unna:)
Link to comment
Share on other sites

Guest svein.loeken
Har hatt Orkel s 2000 fra rundt 1994. Solid fres. Har vel ikke gjort annet enn å snu slitestålet på disse åra. Ikke all verdens brøyting pr år, men 4-500 meter med gardsveg, 2-3 gardsplasser m.m. Som andre skriver her, er eneste minuset at den er litt dårlig på kram snø. Men det hadde sikkert hjulpet om jeg hadde lakket den innvendig... Tror den veier rundt 450 kg? Dro den uten problemer med en traktor på 65 hk tidligere.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Hvilket omdr/min må til for at Orkel S 2000 skal kaste langt nok, min dem kaster utrolig dårlig selv med full gass .

Har den på en MF 675 turbo med 82 hk.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...