Jump to content

NH T7


Guest

Recommended Posts

Jeg vurderer New Holland T7 210, etter mange år med John Deere ap. Er det noen som har erfaringer å dele? både positive og negative mottas med takk. Lurer også på driftssikkerheten ved Adblue om vinteren
Link to comment
Share on other sites

Hei ! Har ein vinter med T7.270 med ad-blue . Det fungerer helt fint. Du fyller adblue ca. hver tredje gang du fyller diesel. Adblue fryser ved ca. minus 11 grader , dersom det er minus 15 grader vil systemet tine opp adblue og i dette tidsrommet bruker du ingen adblue men har full effekt på motoren. Dersom du kjører tom for adblue (det varsles fra og med 12 % restrerende på adblue tank ) vil du miste 30% effekt på motoren. Frossen adblue på lager er ikke ødelagt ,når den er tint er den ok. Eiere av JD som ikke vet bedre vet at JD må ty til adblue i framtida, lenge leve only diesel !!
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest Anonym
New holland har en alvorlig feil i den trinnløse transmisjonen. Forhandleren , Ak maskiner har eit stort problem og det mot fabrikken men også AK-Avdelinger i Norge er i en dårlig forfatning til å hjelpe kunder i denne promblemstillinga.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Den må du nok utdype mere en som så nh7070, Hva går feilen ut på da noe du har erfaring med eller hørt
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...