Jump to content

JD 6910 &quot\;lugger&quot\; ved kjøring med 4hjulstrekk


Guest

Recommended Posts

Hei

Har en 98mod 6910, gått 7000timer. Når jeg skrur på 4hjulstrekken så lugger den når jeg kjører, rister skikkelig i traktoren, ca hver omdreining på hjulet. spesielt rett frem... Hva kan det være?

Link to comment
Share on other sites

Guest Baard_1
Da er det mest trolig noe feil med diameter på hjulene. Front og bak stemmer ikke sammen. Skriv ned dimensjonene og sjekk med en leverandør om de som er montert går overens.
Link to comment
Share on other sites

det er nok ikke det, de har stått på siden de var ny. kanskje jeg skrev litt missvisende, det er ikke vibrasjon , det føles ut som det napper i drivlinja en plass... håper det ikke er noen stor-operasjon
Link to comment
Share on other sites

Hei, er det forskjell på lufttrykket foran og bak? Var borti engang en traktor som oppførte seg slik, men det kom bort når fylte i bakhjula like mye trykk som foran, verd å prøve hvertfall
Link to comment
Share on other sites

Kor e tilstanden på hjula?? Dersom hjula e slitne kan få det få stort utslag på forspinnet. Er lugginga der også når 4wd er utkobla? Passer fram og bakhjul i sammen, eller har det vore bytta berre 2 hjul??
Link to comment
Share on other sites

Har funnet ut at det bare er firhjulstrekken som&quot\;henter seg inn&quot\;. Har fått fagfolk til å prøve den og sier at den er sånn. Ganske logisk når det kun merkes på snø og glatt føre, med tung fres bakpå. Så det er rett og slett framhjula som sklir når firhjulstrekket står på og så henter inn &quot\;forslippet&quot\; de sies forresten at disse har verdens mest solide firhjulstrekk og dana akslinger :-)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...