Jump to content

kverneland 9427C samle rive


Guest

Recommended Posts

hei.

driv å ser etter ny rive da det går for seint med enkel rotor.

er ute etter ei på rundt 6m. har sett på claas, khun og kverneland da vi har forhandler nett i område. skulle få dei til samme prisen. er meir ekstra på khun og kverneland kontra claas.

 

både claas og khun ser bra solide, men har ikkje sett kverneland si så lurer da på om noen har erfaring med denne. kvalitet å arbeid den gjør.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Hallo! Har selv ingen erfaring med Kverneland river.Men trur &quot\;sviger's&quot\; har havarert sin ganske så ofte. Trur dem rett og slett ikke er særlig holdbare! Kjører selv med ei Krone rive,veldig fornøyd med den. Trur du gjør ett bedre valg med claas el kuhn. Lykke til!
Link to comment
Share on other sites

Guest Jostein

Heisann, vi har hatt to kuhn river på 7m (7301 og nå 7501). Disse rivene er smalere under transport en de fleste andre tror jeg men er litt usikker på om dette også gjelder river på 6m. Det er jo en fordel å slippe for bred last når en ferdes mye langs vei men veltefaren er jo da også mye større.

Det jeg mener er viktig er om rotorene både pendler fremover og til siden den første vår gjorde ikke det og det blir da litt vanskeligere å rake rent uten å rake jord samt at det er vanskeligere å stille.

Vi har også hatt en claas på prøve og denne virket veldig solid men var for vårt vedkommende 30000dyrere og vi gikk derfor for kuhn denne gang.

Mvh Jostein

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...