Jump to content

clutch


Guest

Recommended Posts

Guest Anonym

Hei

Eg har ikkje så veldig greie på valmet.Men eg vil tru at clutch pedal og bremsepedal er opplagra på samme aksling. Viss dei ikkje er oppsmurte på desse punkta vil den andre pedalen følge med når du trør ned bremsen. var vertfall slik på ein valtra 98 hjå ein nabo

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
ja stemmer at det er en knapp, når den aktiveres, så går clutchpedalen inn. Den knappen er ikke i orden til meg lenger, så jeg tok å koblet de to ledningene som gikk inn på knappen. det fungerte til noen dager siden, da begynte clutchped. å gå inn når jeg bremset, og slik skal det ikke være. må vel prøve å ta fra disse led. igjen, men da blir clutchped. stående inne hele tiden. så vet ikke helt hva jeg skal gjøre.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
takk, takk. skal prøve det i morgen, hvis jeg da finner sikringen, hvis det er. På den bryteren som er montert til meg tror jeg det egentlig var bare to stillinger , og det var enten på eller av, dvs. enten clutch i bunn eller ikke. Servicemannen på valtra i distriktet hadde ikke sett maken, og forsto ikke vitsen med den her funksjonen.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...