Jump to content

Hjulutrustning gjødselvogn


Guest

Recommended Posts

Hei.

driv å ser på ny vakumvogn med tandemaksling og styring. ¨nokon som har erfaring med ulike dekktyper? slitestyrke, mønstertype og stabilitet i sidehelling. evnen til å halde seg reint og ikkje "klake" seg fullt med jord og dritt? sett litt på trellebord twin 404 og michelin cargo xbib. med der er no eit hav av typer :)

 

leita litt rundt på forumet men fant lite.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Hei.

driv å ser på ny vakumvogn med tandemaksling og styring. ¨nokon som har erfaring med ulike dekktyper? slitestyrke, mønstertype og stabilitet i sidehelling. evnen til å halde seg reint og ikkje \&quot\;klake\&quot\; seg fullt med jord og dritt? sett litt på trellebord twin 404 og michelin cargo xbib. med der er no eit hav av typer :)

 

leita litt rundt på forumet men fant lite.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vegard_1

Generelt har jeg gode erfaringer med dekk fra Vredestein, men ikke spesielt fra lignende dekktyper som gjerne står på ei slik vogn...

 

Det som i alle fall er sikkert er at det ikke er på dekk man skal spare kroner, tror det er av de best anvendte pengene man kan bruke å sko opp ei maskin eller et redskap ordentlig... Og jeg snakker av erfaring :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Eg vil anbefale nokian radial(?). Er veldig godt fornøyd, de flyter fint og det lille av drit som samler seg på dei blir \&quot\;kasta\&quot\; av med en gang. ikke slik at du kan se litt etter litt bli kastet av i løpet av 500 meter.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...