Jump to content

Moi Doff CX Vakuumvogn


Guest

Recommended Posts

Hallo. Noen som har erfaringer med vakuumvogn fra Moi. Vurderer 12000liter vogna, med lasterobot. Jeg har ingen erfaring med vakuumvogn, og er derfor interessert i å høre deres erfaringer. Har sett på flere vogner, og kommet fram til at jeg ikke vil ha "vanlig" vogn med lasterobot. Synes robotene på vakuumvognene virker mer alsidige pga sugeslangen i enden. Tror også vogna fra moi blir mer prisgunstig kontra vogner fra Samson, Joskin, Pichon osv.
Link to comment
Share on other sites

Guest Stian_1
Hallo. Noen som har erfaringer med vakuumvogn fra Moi. Vurderer 12000liter vogna, med lasterobot. Jeg har ingen erfaring med vakuumvogn, og er derfor interessert i å høre deres erfaringer. Har sett på flere vogner, og kommet fram til at jeg ikke vil ha \&quot\;vanlig\&quot\; vogn med lasterobot. Synes robotene på vakuumvognene virker mer alsidige pga sugeslangen i enden. Tror også vogna fra moi blir mer prisgunstig kontra vogner fra Samson, Joskin, Pichon osv.
Link to comment
Share on other sites

Guest Svein_1

Hei.

 

Moi er ei kjempevogn, hadde ei 12m3 som jeg bytte ut for 2 år siden og den gikk helt feil fritt på den kjøringa jeg brukt den på, er enig med deg det på sugeslangene på vackumvognene, er en fin løsning. Har akkurat sjøl akkurat kjøpt meg ei Samson TGX 20 vackumvogn som er litt brukt fra Sverige til denne sesongen og jeg har gått fra Moi til Samson, liker bedre vognene til Samson med delt tank og spesilt computeren til Samson og egen drift på hjulene opptil 14 km.

Men nå er jo Moi noe billigere enn Samson da, men penger er kvalitet for min del.

Men hadde jeg vært deg hadde jeg tatt en titt på vackumvognene til Hill også!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...