Jump to content

gjødselvogn


Guest

Recommended Posts

Skal kjøpe 15m3 gjødselvogn. Vurderer vakumvogn eller vanlig sentrifugal.Bør en ha Svingboggi? Fått pris på joskin med svingboggi., Moi GB og Dx(DX dyrere en vakumvogna ).GB og fylling med cobra 6\&quot\; blir billigst.Blir jeg lei av å koble til slange på vakumvogn?. Kjører ca 3500m3/år med opp til 8 km transport.
Link to comment
Share on other sites

Skal kjøpe 15m3 gjødselvogn. Vurderer vakumvogn eller vanlig sentrifugal.Bør en ha Svingboggi? Fått pris på joskin med svingboggi., Moi GB og Dx(DX dyrere en vakumvogna ).GB og fylling med cobra 6" blir billigst.Blir jeg lei av å koble til slange på vakumvogn?. Kjører ca 3500m3/år med opp til 8 km transport.
Link to comment
Share on other sites

Guest Johan_Dag_1

per b: Du må ha styring på boggi,og du bør ha tvangstyrt. Når du får så mye veikjøring så vil jeg også andbefale michelin Cargo xbib. Disse ruller veldig lett. Jeg har en Joskin 12000 med tvangstyrt boggi og dette fungerer helt utmerket. Jeg vil også anbefale joskin sin hydrauliske lastearm Dette er en mellomting mellom jumbo og lasterobot. Med denne kommer du greit til i mange kummer og rett i kjelleren. Hvis ikke så kjøper du en trakt og en stus til å sette på lastearmen istedefor slangen, så har du en jumbo.

Kjøper du en vakumvogn har du en vogn som nesten er \&quot\;umulig\&quot\; å ødelegge. Når vi kjører for andre må vi inn flere ganger i året for å hive ut betong, elvesteiner,halsbånd og drikkenippler++.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vegard_1

Du skal definitivt ha svingbar boggie. Har ikke noen erfaring med Joskin, annet enn at jeg syns vognene ser veldig bra ut, og forholdsvis kompakte er de og.

 

Hvis du har et CF-senter i nogen lunde nærhet bør du ta en titt på Speed-vognene. Diskuterte de under en annen tråd her, som omhandla minilasteren til Moi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...