Jump to content

Agromiljø gjødselkumme


Guest

Recommended Posts

Nokon som har brukarerfaringar med agromiljø sine gjødselkummar? Korleis ser de på varighet/totaløkonomi på ein slik kumme samanlikna med ein i til dømes betongelement? Kva er å anbefale? Bruksområdet er som ordinært gjødsellager.

 

Takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Sett en del rart med sånne kummer opp gjennom. kolaps, tatt av vinden, rift i presenning, og ellers ofte observert på nedlagte bruk. Prisforskjellen opp til betong er ikke enorm, så jeg vet hva jeg ville valgt. Stål kan være greit til mellomlager ved jordet eventuelt.......
Link to comment
Share on other sites

Guest Gisse_1
Jeg har ikke erfaring med Agromiljø sin kumme men jeg har hatt en Helly Hansen med nesten samme konstruksjon i bruk i 10 år og jeg tror levetiden snart er nådd. Rustproblemer på innsiden, popnagler som løsner i vind, maljer som dras ut av duken, svak for berøring med pumpe/omrører, kan ikke fylles inntil med grus /jordmasser for å få til rampe for traktor med propell/skråpumpe. Det er vanskelig å si hva andre skal/ikke skal gjøre men det kommer ikke noen ny ståltank på min gård.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Anonym
Funker fint en stund som nevnt her. Det du bør vite er at en plass mellom 15 og 20 år så må du ha ny og det blir jo dermed et regnestykke som ofte blir negativt forhold til betong som står nesten evig. Legg inn bunnrør for tømming om du velger stålkum, da slipper du oppi med pumpa. Men igjen, da må du kanskje ha ny pumpe i tillegg.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...