Jump to content

ny eller brukt åkersprøyte


Guest

Recommended Posts

Skal investere i ny eller brukt åkersprøyte, så er ute etter anbefalinger på merke, størrelse og hvorvidt det er fornuftigst å kjøpe nytt eller brukt. Driver kun med grass så det er gjennlegg samt beiter som skal sprøytes, si et par ti talls daa med beiter i året i snitt(mye et år, men ikke så ofte) og ca 100 daa med gjennlegg og litt sprøyting mot høymule i etablert eng. Totalt 150daa per år ca, leiessprøyting kan også bli aktuelt i 50-100 daa dersom det er tid til det. Har per dato ei sprøyte med 6m bom og altfor liten tank. Hva anbefales av merker ? Ser for meg 12 meters bom? Hvor stor bør tanken være? Er forholdsvis små skifter fra de minste på 1daa til 55 daa. Vil ikke legge mer penger enn nødvendig i det.
Link to comment
Share on other sites

Hei! Kjøp ei brukt Hardi 12 meter og 800 liter for eksempel. Det er mer enn godt nok. Hardi er solid og pumpa er bra. Sjekk bare att bommen er rett og fin! Lykke til
Link to comment
Share on other sites

150 daa? Lei deg sprøyting eller gå for Hardi 600 liters med 8-10 m bom. Disse får du tilnærmet gratis. 150 daa sprøyting i året forsvarer ikke noen investering i utstyr av nevneverdig str.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...