Jump to content

Bauer vs. Moi


Guest

Recommended Posts

Har planer om å investere i ei liten/mellomstor kombivogn. (Vakum og jetpumpe.) Vurderer Moi eller Bauer. Noen med erfaringer? Positivt og negativt om disse.
Link to comment
Share on other sites

Sjekk Irske CONOR vogn, er en meget solid og grei vogn, prisen er og rimelig. Garder jet pumpe. Det er Lantmannen som forhandler de
Link to comment
Share on other sites

Har sett litt på Conor også ja. Synes den virker høy og ustabil i forhold til Bauer og Moi sine vogner. Må kunne kjøres i noe sidehelling. Andre med innspill/erfaringer?
Link to comment
Share on other sites

Jeg synest ikke conor vognene er høyere en Moi sin vakumvogn med samme hjulutrustning. Conor bygger mange utgaver med forskjellig hjulutrustning,og med innfelte hjul i tank om du vil. Du får uten tvil mest for pengene ved å kjøpe conor. Virker på meg meget solide, har samme pumpa som moi, og alt som er ekstrautstyr på mange andre vogner er standard på conor.
Link to comment
Share on other sites

Garda pumpa på moi sine vogner holder. Kjører Garda 75 jet på ca 620 o/min med kanon, pumpa holder.

Ellers har Moi preg av å være litt hjemmesnekkret, spesielt på CX modellene med lasterobot. På den annen side er de lette å reparere av samme grunn.

Om du søker litt i forumet finner du mange tråder om Moi sine vogner.

Største ankepunkt er pris i forhold til kvalitet.

Jeg fikk tilbud på Bauer for mange år siden, da var de enda dyrere enn tilsvarende utstyrt Moi. Den gang gjaldt det tankvogn uten vaacum, ca 12 m3.

Hvordan ligger det an nå?

 

Har du vurdert Joskin?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...