Jump to content

Multiseed vs Rapid


Guest

Recommended Posts

Vurderer en investering i direktesåmaskin med grasfrø/startgjødselaggregat og mellompakker, men er det noen som har noen formening om Juko eller Väderstad er det beste bruktkjøpet? Har kjørt väderstad før, og var veldig fornøyd med den, med unntak av når du kjørte over en kul, for da sådde väderstaden djupt, her ser multiseeden noe mer anvendelig ut. väderstaden var også vanskelig å få stilt inn så den blei så nøyaktig som den skulle være, men dette er vel et gjengs (bruker)"problem" med alle. Vil gjerne høre erfaringer. delepriser og generell driftsikkerhet veier også godt inn.
Link to comment
Share on other sites

Guest Johan-martin_1
Vurderer en investering i direktesåmaskin med grasfrø/startgjødselaggregat og mellompakker, men er det noen som har noen formening om Juko eller Väderstad er det beste bruktkjøpet? Har kjørt väderstad før, og var veldig fornøyd med den, med unntak av når du kjørte over en kul, for da sådde väderstaden djupt, her ser multiseeden noe mer anvendelig ut. väderstaden var også vanskelig å få stilt inn så den blei så nøyaktig som den skulle være, men dette er vel et gjengs (bruker)\&quot\;problem\&quot\; med alle. Vil gjerne høre erfaringer. delepriser og generell driftsikkerhet veier også godt inn.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Kjenner ikke Multiseed, men har nå Rapid. Har også kjørt Tume og Maestro (direktesåmaskiner).

Rapid er i en klasse for seg, solid, lett å stille inn, meget presis i innstillingene. Gjennomtenkt.

Tumen gikk i oppløsning etter noen år. Dårlig komputer. Kjørte en høst med Maestro. Den gikk i oppløsning etter noen hundre mål. Elendig komputer. Vurderte om Rapid virkelig var verd 100.000,- ekstra. Det er den. Største abret for oss var levrandøren. FK fungerer ikke i vært distrikt. Så vi kjøpte den på tross av FK, ikke på grunn av FK.

Link to comment
Share on other sites

Guest Johan-martin_1

Takk for svar. Det er vel inntrykket jeg også sitter med. Vi hadde en rapid da min far dreiv for 6-7 år sia, og var veldig godt fornøyd med denne, men som sagt så hadde den en tendens til å så veldig djupt over kuler, og vi sleit med å få stilt den inn så nøyaktig som kanskje er litt av meninga med investeringa. Tanken min er å kjøpe en pent bruka en, og har mest lyst på en rapid, men syns systemet til juko med hjul framme og bak virker veldig fornuftig, men har ingen erfaring med juko.

Felleskjøpet som forhandler er selvfølgelig INGEN fordel, det er jeg helt enig i. Det er knapt nok for å kjøpe Aspen og blomsterspade. DER trengs det en alvorlig skjerpings i detta området au.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...