Jump to content

Pallegaffel


Guest

Recommended Posts

Kan ikke samenlikne tks sine gaffler med Dalen.... hvertfall ikke viss det er det tks gafflene som jeg hadde. Det er hule inni og knekker for et godt ord. Dalen sine er av en helt annen kvalitet....har ikke klart å knekke di med min Q55 laster hvertfall....
Link to comment
Share on other sites

Guest kjellp_1

Det kan vere eg tek feil, men trudde i utgangspunktet at pallegafler skulle brukast til å flytte pallar med, ikkje til å rive opp røter med. Det meste at landbrukssredskap er jo konstruert med tanke på spesifikke arbeidsoppgåver, og då kan ein vel ikkje vere misfornøgd om dei vert øydelagt av uvøren bruk ?

 

Har Dalen si pallegaffel, og den fungerar utmerka til å flytte pallar med.

Link to comment
Share on other sites

Guest kjellp_1

Har ingen problemer med å skjøne at det er kjekt å ha skikkelege pallegafler, som ein kan bruke til litt av kvart. Ville berre kommentere påstanden din om at

 

\&quot\; men min erfaring er at diise er bare rask.\&quot\;.

 

For det er ein påstand utan hald i. Har ikkje øydelagt mine Dalengafler endå, sjølv om eg skal innrømme at det ikkje alltid er forskriftsmessig bruk av dei :)

Link to comment
Share on other sites

Dalengafflene holder. Strevde i fleire år med TKS pallegaffel. Men etter å ha sveist,rettet,forsterket,detta TKS skrapet eit ukjent antall ganger,kjøpte eg Dalen pallegaffel,og har ikkje bøyd dem enda.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...