Jump to content

tks kk-150 rundballekutter


Guest

Recommended Posts

Skal til å fore noen rundballer snart og de er frosset rett igjenom.Vurdert kutter en stund og jeg har vel mest sans for Serigstad sin kutter når foret er så frossent.Men vi har fått ett tilbud på en TKS kutter som selger sa het k2.(finnes det noe som heter k2 i det hele tatt?)Fant imidlertid fort ut at kutteren heter kk 150 og er en 2002 mod.Har såvidt sett på saken og den så vel forsåvidt bra ut,men så at plata på valsen der "fingrene" sitter har begynt å svikte litt(likt på alle "finrene".Det var også en del for rester mellom veggen og valsen.

Den har 3 luker.

Hva kan en slik kutter være værd sånn ca.?

Link to comment
Share on other sites

Skal til å fore noen rundballer snart og de er frosset rett igjenom.Vurdert kutter en stund og jeg har vel mest sans for Serigstad sin kutter når foret er så frossent.Men vi har fått ett tilbud på en TKS kutter som selger sa het k2.(finnes det noe som heter k2 i det hele tatt?)Fant imidlertid fort ut at kutteren heter kk 150 og er en 2002 mod.Har såvidt sett på saken og den så vel forsåvidt bra ut,men så at plata på valsen der \&quot\;fingrene\&quot\; sitter har begynt å svikte litt(likt på alle \&quot\;finrene\&quot\;.Det var også en del for rester mellom veggen og valsen.

Den har 3 luker.

Hva kan en slik kutter være værd sånn ca.?

Link to comment
Share on other sites

Guest JD_Tracker_1
Sats heller på k1, den er mye solidere. Den blir nok noen kr dyrere men det vil du ikke angre på. Hadde k 150 før der begynte bunnbelte å slå seg vrangt, etter en del tusen bunter vel og merke. Har snakket med mange som har serigstad rbk og flexifeed og der er det for spinkelt bunnbelte, men den kutter graset best. De vil nok ha 15-20 lapper for den sikkert.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...