Gå til innhold

Sprøytemaling


Anbefalte innlegg

Hallo forumister!

 

Noen av dere som har erfaring med høytrykksmalingssprøyter for å male driftsbygninger?!

 

F.eks. denne

http://www.disserud.no/Kampanje_Stihl-6341s.html&show=8

 

Vi har et pent antall tusen kvadratmeter fjøstak som skal males og det er å annse som galskap å male dette med kost. Har nå prata med han kroppen på disserud maskin og han hadde overraskende nok ikke anna en godord om denne maskina.

Malingen må tynnes ut med whitespirit og man må være nøye med renholdet, men eller kan det da ikke være så alt for komplisert?!

 

Men frågan er da om det er noen her inne som har erfaringer med slike maskiner, finnes de å få leid er det verdt pengene å ha ei slik ei til omlag 10 000??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 uker senere...
Gjest tracker_1
Jeg er og velsignet med et stort antall kvadratmeter med drftsbygninger og husvegger som skriker etter maling. Fint om noen kan dele sine erfaringer med en slik sprøyte:-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har brukt ei ikkje fult så proff sprøyte som det du ser på. Men mine erfaringer er att du må varske sprøyta med ein gang etter ein er ferige. Eg drøyde det ein gang, tenkte att eg kunne ta ein matbit og byrja igjen etter 30 min. men då var det forsent. Men er godt førnød med tiligere resultat, pass på å ikkje sprei på for mye om gangen, det renn fort.

Skal selv male ny driftsbygning med trykksprøyte nå, ikkje ein drømme jobb men ka gjer ein vel ikkje for å få det litt lysere å trivligere.

Men du bør sjekke kva tynner du skal bruke, eg bruker 2 komponent poxy maling som er vannbasert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøv www.sprayservice.no Jeg har en Lariette sprøyte fra dem. Den har bodd på gården her i ca 20 år nå, og selges fortsatt. Vi har rikelig med byggninger her. Vi har brukt den mye i år, både hjemme og hos en nabo. Den har pumpet ut nært på 600 liter maling bare i år. Jeg bruker vannbasert maling, levert av Drywood. Tidligere har vi brukt drygolin og andre typer maling. Med denne sprøyta trenger du ikke å tynne ut malinga. Jeg setter bare på lokk på tanken og den kan stå i flere uker uten å gjøre rent, bare å ta av lokket, fylle maling, skrape av tørr maling på pistolmunn stykket og en er klar. ellers i året står den med olje i som jeg bruker til å sprøyte på redskapen når den skal settes bort. Løp og kjøp og jeg kan garantere at du blir fornøyd!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
Gjest ung_bonde_1

pce:

 

synes denne lariette høres veldig interesant ut. har ingen erfaring med sprøytemaling selv men stort behov for maling av fjøs og garasjer. hvordan fungerer denne sprøyta, fyller man i en beholder og sprøyter på? hvor nøyaktig er den med tanke på vinduer og dører? vet du ca hva den koster? kapasitet?

 

andre som har erfaring med denne sprøyta?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...