Jump to content

Garasjeporter


Guest

Recommended Posts

Må bytte garasjeportene til våren. De gamle vippeportene i tre er iferd med å bryte sammen. Har sett litt på nettet om dette, og det er en jungel av tilbud. Det er mange relativt billige porter i handelen, ser for meg "kinaprodukter" med dårlig stålkvalitet osv, men det er kanskje bare fordommer. Noen som har kjøpt porter i det siste og har erfaringer vedrørende kvalitet, monteringsvennlighet, leveringstid etc?

Det dreier seg om 3 vanlige garasjeporter i ganske standard størrelse uten at jeg har tatt noen mål ennå.

Link to comment
Share on other sites

Hvor holder du til da? Er det \&quot\;bilgarasjeporter\&quot\; du skal ha? Jeg har handlet både store og små porter i det siste her oppe i Trøndelag. Hvis det er std.mål er Hørmann billig og bra hos Tore Ligaard. De har ofte tilbud på porter med std.mål, med høyde 212cm. tror jeg
Link to comment
Share on other sites

Jeg har også kjøpt 5 stk porter 4*5m av Kran&amp\;Portteknikk, ble levert og montert i henhold til avtale.Fikk også etter montert motor på den ene til en grei pris. Jeg er også kornbonde i Tr.lag -:)
Link to comment
Share on other sites

1032: Husker du hva du betalte for ettermontering av motor?

Alt var greit her også, til det ble \&quot\;ugreit\&quot\; pga. ikke holdt avtalen vedr. den 5. porten....

Link to comment
Share on other sites

Dette er noen år siden, men tror ordinær ettermonterings pris var 7-8000. Men mener å huske at jeg fikk pruta det ned til omtrent samme pris som ved best. sammen med portene, fikk med ekstra portåpner også.Motoren ble montert samtidig med portene, men etterbestilt.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...