Gå til innhold

DelPro + VMS


Anbefalte innlegg

Noen frustrerte Delpro-brukere her? Jeg oppgraderte(?) vms og programvare i høst. Fikk 2010-verson vms, med ny pekeskjerm. Den likte jeg godt. Det jeg imidlertid hadde størst forventninger til var det nye besetningsstyringsprogrammet DelPro. Det synes jeg er sørgelige greier. Det inneholder masse feil, og er usedvanlig lite intiutivt og brukervennlig i forhold til vms- management jeg hadde før. Helt klart et steg tilbake etter mitt syn!! I tillegg er det "tungt" og tar nesten kvertak på styrings-pc`en med bare 2 Gb minne. Har putta i litt ekstra minne på egenhånd og det hjalp på hastigheten.

Det eneste geniale jeg har funnet etter 3 månedes bruk, er at man kan fortløpende kan få justert kraftforrasjonene automatisk etter ytelse på kyrne. I tillegg har man utveksling av data med husdyrkontrollen, men der mangler det mye før det er perfekt! Tror noen har skyndet seg noe skrekkelig for å være først ute med akkurat denne funksjonen!! Håper på en oppgradering snart, og det er vel lovet.

Mitt råd er å vente med Delpro!! Har du eldre vms enn sen 2009 -modell, må du nok i tilfelle også bytte alpro-boksen på veggen som koster 13 - 14.000. Kjøp heller noe fint til noen du bryr deg om for de pengene, og vent til programmererne i DeLaval har gjort jobben ferdig;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt vms i drift i 3 mnd.

Tykkjer det funger utmerket. Roboten og dataprogramet er enkel å bruke/lære

delproen tykkjer eg grei å bruke(kanskje fordi eg ikkje har prøvd noko anna) hadde 1*5 melkestall 2002 modell før

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes den nye DelPro softwaren til VMS er dårlig!!!!!

Den forrige softwaren jeg hadde var mye mer brukervennlig og oversiktlig.

Synes det er en skam å levere ut noe så dårlig, tidligere kunne du forstå hva VMS-en så når du ble oppringt, nå snakker den en halvkvasi blanding av norsk/engelsk og altslags tullesnakk.

De har laget en helt ny software og ikke tatt med noe av det som var bra i den forrige.

Jeg har betalt 60000 for å oppgradere til 2011 version VMS men fikk en irriterende nedgradering av softwaren :-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lely der kjem oppgraderinger ifm service.

Betaler aldri noe for det. Delaval er flinke til å

melke kundene sine, har hatt delaval anlegg på

garden siden krigens dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tore.. Eller man kan gå på download.com og laste ned gratis tight vnc, åpne port 5900 i routeren, skaffe fast ip adresse. Krever litt datakunnskap, men det er gratis..
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...