Gå til innhold

Stahl silotalje vil ikkje senke..


Anbefalte innlegg

Har stahl silotalje frå byrjinga av 80-talet. Sporadisk i bruk grunna silotømmer. Har vore ubrukt i eit par mnd no, og vil plutseleg ikkje senke kjetting/krok. Løftar fint og motor går også ved senking, men resten av mekanismen står i ro. Nokon som har erfaring med liknande?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

tenkte først kontaktor men siden motoren går er det vel ikkje det. er det kjetting eller vaier? dersom det er kjetting er det mulig kjettingen begynner å bli slitt samt tannhjulet som drar kjettingen? om du da har løftet en vis høyde omtrent alltid og nå løftet høyere kan det være at kjettingen og tannhjulet ikke passer fordi kjettingen er så godt som ubrukt. har selv tks talje der eg fikk det problemet løste det ved å kappe endel av kjettingen men bør kanskje tenke på å bytte både kjetting og tannhjul. håper det var til hjelp
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt samme problem på min Stahl talje 2-3 ganger. Og det har vært samme problem hver gang. En løs ledning enten i styringskontrollen eller i koblingsboksen der ledningen er festet inn talja. Når jeg trykker på knappen kommer det lyd fra talja men det skjer ingen ting når jeg trykker. Det har løst seg ved å ta ut kontakten, åpne dekselene og feste ledningen som har vært løs.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...