Gå til innhold

Forblander


Anbefalte innlegg

Hei

Driver med sau og går og spekulerer på å skaffe oss en forblander. Tenker en liten en som har plass til 2 rundballer. Ser at JF og BVL annonserer mye. Har spurt på pris på disse, men forhandler er et stykke unna. Har forhandler av Conor som er langt nærmere. Har noen erfaring med denne? Utgangspunktet er ønsket om å kutte rundballene bedre, samt å blande to baller sammen (f. eks tredjeslått og fjellfor). Tror også det blir bedre forutnyttelse med å blande kraftfor i grovforet. Av hensyn til fleksibilitet (har dyr i flere fjøs) ønskes en blander for traktor. Noen erfaringer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Har selv en bvl blander til sauene og er kjempe fornøyd. God og rask kutting, samt den er ein av dei med best kvalitet på blandekar og skrue.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det lite vedlikehold og service en blander trenger. Stort sett bare smøring og knivbytte. Men det er nå greit å handle lokalt også, om det skulle være noe. Jeg ville ikke vært redd for conor sine blandere. Conor lager solide redskaper, og blanderen blander og kutter godt. Så om du får god pris på conor er det bare å slå til.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...