Jump to content

Forblander


Ola

Recommended Posts

Hei

Driver med sau og går og spekulerer på å skaffe oss en forblander. Tenker en liten en som har plass til 2 rundballer. Ser at JF og BVL annonserer mye. Har spurt på pris på disse, men forhandler er et stykke unna. Har forhandler av Conor som er langt nærmere. Har noen erfaring med denne? Utgangspunktet er ønsket om å kutte rundballene bedre, samt å blande to baller sammen (f. eks tredjeslått og fjellfor). Tror også det blir bedre forutnyttelse med å blande kraftfor i grovforet. Av hensyn til fleksibilitet (har dyr i flere fjøs) ønskes en blander for traktor. Noen erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Hei.

Har selv en bvl blander til sauene og er kjempe fornøyd. God og rask kutting, samt den er ein av dei med best kvalitet på blandekar og skrue.

Link to comment
Share on other sites

Nå er det lite vedlikehold og service en blander trenger. Stort sett bare smøring og knivbytte. Men det er nå greit å handle lokalt også, om det skulle være noe. Jeg ville ikke vært redd for conor sine blandere. Conor lager solide redskaper, og blanderen blander og kutter godt. Så om du får god pris på conor er det bare å slå til.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...