Jump to content

Fjøs i betongellementer


Guest

Recommended Posts

Vurderer å bygge nytt uthus med låve. Det skal være på 600 m2. Vurderer bruk av betongellement i vegger og gulv på låven. (Plan 2)

Er det noen som har benyttet seg av utenlandske leverandører på dette? Er det noe å spare på i forhold til norske leverandører. Noen som kjenner prisene på vegg/ gulvellementer?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

hei

 

ville vært forsiktig med dette. hvis du skal gjøre det bør du sette deg godt inn i mye forskjellig. i norge har vi en streng standard for overdekning av armeringsjernet i betongen. denne overdekningen har vi for å beskytte armeringsjernet mot å ruste, der kumøkk er noe av det veste. hvis ikke de utenlandske kravene er like strenge som de norske og du ikke får laget det etter norsk standard så har du en mye kortere levetid på fjøset ditt.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Kaster inn en liten brannfakkel her...

Er da mange gode norske bedrifter som leverer elementer. Kan sikkert spare noen kroner på å handle i utlandet, men det kan du på mathandel å..

Alle vi her inne sier jo at det norske folk skal støtte opp om norsk landbruk.

Jeg er ingen helgen selv, og vil gjerne betale minst mulig for det jeg handler. Kom bare til å tenke på at om vi mener alle skal handle norsk mat bør vi kansje handle norsk vi å.... så langt det er gjennomførbart.

Ikke meninga å starte noen stor diskusjon, men det var bare noe som ramla inn i hodet sånn midt i &quot\;lammetåka&quot\;

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Heilt enig med siste kommentar! Vi bør bruke mest mogleg norske leverandørar / produsentar når vi kjøper driftsmidlar til vårt landbruk.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym

Hello,

We are company from Poland. We have experience in build in Norway. Law in Poland is more restrictive than Norway. I don't know why you think that protection for steel construction is worse abroad. Your warranty for hot dip galvanizing is 25 years. If you are interested please contact with me and I will prepare offer for you.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...