Jump to content

Brukt lely A-2


Guest

Recommended Posts

Hei!

Jeg lurer på seriøse brukererfaringer med Lely A-2, jeg sitter i den situasjonen at jeg skal installere melkerobot, og for meg er det brukt som pr nå er aktuelt! Fjøssystemer kan levere og installere en brukt a-2 for 4-450000, der jeg får maksprisen på servive å vedlikehold på ca 60000kr som er samme pris som på ny lely A-4, og Lely garanterer deletilgang minimum 10 år etter at disse er gått utav Lely-Tauruskonseptet, noe som a-2 enda blir solgt under! Er det noen her inne som Hadde installert brukt A-2 i min situasjon? eller hadde dere vært veldig skeptisk til dette? for min del er det brukt robot, eller ikke robot!

 

Synspungt?

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg i din situasjon, ville prøvd å få tak i en brukt a3 eller a3next i stedet. Det er ganske store forbedringer på de kontra a2, først å fremst med tanke på plassering av melke og vakumslanger inn på spenekoppen. A3 er mye mindre utsatt for avsparking av slanger.
Link to comment
Share on other sites

A3 eller A3 Next koster 8-850000kr, kun 150-200 mindre enn ny A-4 operator, dermed er ikke det aktuelt.. her er det kun under halv pris som er aktuelt for brukt.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...