Jump to content

Boanbefaling fjøsbygging


Guest

Recommended Posts

Noen som har en anbefaling på en bok som som omhandler grunnarbeid for større bygninger Og eller bøker om forskaling og støping av større bygninger.

 

Skall i gang med fjøsbygging og trenger noe litteratur om utgraving av tomt,drenering, vassintak elinntak en slags innføring av bygging fra start til ferdig støpt. Trearbeid oppå har jeg nogenlunde kontroll på.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Svarer ikke helt på spørsmålet ditt, men ta en telefon til en som driver med å støpe plater ol. Var i samme båt som deg i fjor sommer. Fikk veldig god hjelp av han som støpte hos meg. Jeg forskala og armerte selv etter de anbefalingene jeg fikk fra entreprenøren. Han ga meg info om krav til armering og forskaling. Han var også innom å kontrollerte før han skulle støpe. Jeg er ingen praktikker (er akademiker), men det gikk helt greit å gjøre dette selv. Trearbeidet hadde jeg også delvis kontroll på, selv om det dukka opp noen utfordringer underveis.
Link to comment
Share on other sites

Guest Anonym
Hei, hvis du vil lese deg frem til løsninger som er godkjent i byggeforskriftene kan du få tak i aktuelle datablad fra byggforskserien. Her omhandles grunnarbeider, isolering av varme og kalde konstruksjoner, krav til betong/laster/armering osv.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...