Jump to content

Telefonsalg


Recommended Posts

Jeg har reservert meg mot telefonsalg i Brønnøysundregistrene, men får iblant selgere på tråden likevel. Har forstått det slik at det er pga at telefonen min ikke har privatabonnement, men firmaabonnement.

 

Etter at jeg begynnte å avvise telefonselgere konsekvent for mange år siden, så har det etterhvert blitt færre oppringninger fra selgere.

Har hørt at useriøse postordrefirmaer og andre slags svindelforetak utarbeider lister over personer som det er "hensiktsmessig" å ringe til, (altså hvem kjøper, og hvem kjøper ikke) og at disse listene blir solgt/sendt ut dem i mellom. Vet ikke helt om sannhetsgehalten i dette, -høres rart ut, men hos meg har det de senere år blitt nokså stille på telefonen.

 

Kan det være noe i dette? At når man avviser telefonselgerne, så slutter dem gradvis å ringe?

Noen som har tilsvarende/motsvarende erfaringer?

Link to comment
Share on other sites

Mine foreldre merket en mye større pågang av tlf selgere etter at de ble pensjonister. Min nå avdøde mormor ble også lurt flere ganger. Så det er helt klart at eldre er favoritten til dette pakket. De er ofte godtroende og lette og snakke rundt.
Link to comment
Share on other sites

Ikke tvil om at de utveksler informasjon om hvor det er penger å hente til tross for at man har reservert seg.Resereverte meg mot salg i brønnøysundregistret uten at det hjalp noe særlig så det endte opp med at jeg skrev inn i telefonlista på telefonen Telefonselgere og la inn disse nummerene 37401212, 64004100, 23291700, 55607009, 21513721.Det medfører at når man blir oppringt fra disse typiske telefonselgernummerene får man advarselen på tastaturet på hvem som ringer og kan da velge å la være å svare eller gi beskjed om at man har reservert seg og legg på uten å innlede noen samtale med de.I starten var de like ivrige på å ringe men etter ett år med negative svar eller ikke svar i det store hele har oppringingene blitt redusert med over 95% og tro meg jeg savner dem ikke.Det finnes nok andre callingsentralnummere så hvis det er noen som vet om flere så bare gi beskjed så jeg kan få dem inn i telefonlista.Metoden er gratis og den fungerer.
Link to comment
Share on other sites

telefonterror.no. Fin nettside hvis du ønsker å få en oversikt over de mest brukte nummrene. Her kan du også søke på nummre som har ringt til din telefon.
Link to comment
Share on other sites

Guest Apple_farmer_1
Du kan legge til 81033709 NorgesEnergi også. De var j*****g hissige i noen uker, ringte flere ganger i uka, men nå tror jeg kanskje de har gitt opp. Trykker uansett bare på rød knapp når det ringer :-)
Link to comment
Share on other sites

Guest baglern_1

Lastned en app fra enten Marked for android eller appstore for Iphone.

Blir laget en kontakt med over 8000 nr som kan blokeres eller få en advarsel om hvem som ringer.

Smart :))

Link to comment
Share on other sites

Guest fritjof1_1
Jeg reserverte meg mot telefonsalg for mange år siden, på fasttelefonen. Så startet de å ringe igjen, men da spurte de etter kona. Det var ikke nok å reservere nummeret, men begge personene som står oppført i katalogen med nummeret til hustelefonen måtte \&quot\;reserveres\&quot\;. Nå er det stort sett bra, med inntak av stadige markedsundersøkelser. De burde også blitt inkludert når det gjelder dette. Det er på mange måter telefonsalg det også. De tjener penger på hvert intervju de får gjennomført. Ellers så kan de firmaene man har et kundeforhold til ringe så mye de vil. Jeg har Telenor på fasttelefon, men NetCom på mobilen. Telenor ringer til stadighet for å tilby meg mobilabonnement, og de ringer på mobilnummeret! Lovlig? Men, det verste er alle de pågående selgerne i byene. De som løper etter deg for å selge \&quot\;billig\&quot\; støm, Omega3, eller treningstimer på et treningssenter. Jeg jobber i byen, og hver dag blir jeg plaget i lunchen eller på vei hjem. De gir seg ikke, og er ganske frekke hvis de blir avvist.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...