Jump to content

Regnskapsføring


Guest

Recommended Posts

Skal overta mindre gårdsbruk snart og lurer på om det finnest greie program for å føre regnskap sjøl. Gård med ca 300-400000 i omsetning, planteproduksjon ikke husdyr. Har ikke erfaring fra regnskapsføring. Men er dataprogrammene på markedet såpass brukevennlige at en "grønn" kan finne ut av det.
Link to comment
Share on other sites

Guest arton_1
Skal overta mindre gårdsbruk snart og lurer på om det finnest greie program for å føre regnskap sjøl. Gård med ca 300-400000 i omsetning, planteproduksjon ikke husdyr. Har ikke erfaring fra regnskapsføring. Men er dataprogrammene på markedet såpass brukevennlige at en \&quot\;grønn\&quot\; kan finne ut av det.
Link to comment
Share on other sites

Jada! Landbruksdata Voss sitt program funker fint også for oss som ikkje har doktorgrad i rekneskap. www.landbruksdata.no. Har gode erfaringer sjøl. Lett å forstå, og ganske greit å sette seg inn i, og du får innen rimelige grenser hjelp på telefon eller epost. Programmet er excel-basert, så du må ha det programmet på datamaskina frå før.
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Hallo!

Har siden jeg starta for meg selv (snart10 år),vært tilknytta ett regnskapslag.Har hatt samme regnskapsfører hele tiden,vi har god tone, god kommunikasjon oss i mellom.Ingen skjær i sjøen..

Har nå fått ett brev om at jeg nå skal få en annen å forholde meg til.

Blei ikke så glad for dette egentlig.

Hva synns dere,er det lov til å klage litt?

Link to comment
Share on other sites

Doktorgrad hjelper lite. Førte regnskapet selv første året men skattekontoret laget så mye fuzz, selv om det ikke var feil i føringen, at jeg ga opp. Lot regnskapslag overta, like mye fuzz og 16% av inntektene gikk til regnskapslaget i 2011. Slikt blir det i hvertfall arbeidsplasser av, men jeg lærer etter hvert. Så program er en ting, hva de som skal motta regnskapet mener om de som fører er noe annet, spesielt hvis du er i etablering, har store investeringer med skjev balanse i mva regnskap og store underskudd.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...