Gå til innhold

Regnskapsføring


Gjest

Anbefalte innlegg

Skal overta mindre gårdsbruk snart og lurer på om det finnest greie program for å føre regnskap sjøl. Gård med ca 300-400000 i omsetning, planteproduksjon ikke husdyr. Har ikke erfaring fra regnskapsføring. Men er dataprogrammene på markedet såpass brukevennlige at en "grønn" kan finne ut av det.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest arton_1
Skal overta mindre gårdsbruk snart og lurer på om det finnest greie program for å føre regnskap sjøl. Gård med ca 300-400000 i omsetning, planteproduksjon ikke husdyr. Har ikke erfaring fra regnskapsføring. Men er dataprogrammene på markedet såpass brukevennlige at en \&quot\;grønn\&quot\; kan finne ut av det.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada! Landbruksdata Voss sitt program funker fint også for oss som ikkje har doktorgrad i rekneskap. www.landbruksdata.no. Har gode erfaringer sjøl. Lett å forstå, og ganske greit å sette seg inn i, og du får innen rimelige grenser hjelp på telefon eller epost. Programmet er excel-basert, så du må ha det programmet på datamaskina frå før.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

Hallo!

Har siden jeg starta for meg selv (snart10 år),vært tilknytta ett regnskapslag.Har hatt samme regnskapsfører hele tiden,vi har god tone, god kommunikasjon oss i mellom.Ingen skjær i sjøen..

Har nå fått ett brev om at jeg nå skal få en annen å forholde meg til.

Blei ikke så glad for dette egentlig.

Hva synns dere,er det lov til å klage litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doktorgrad hjelper lite. Førte regnskapet selv første året men skattekontoret laget så mye fuzz, selv om det ikke var feil i føringen, at jeg ga opp. Lot regnskapslag overta, like mye fuzz og 16% av inntektene gikk til regnskapslaget i 2011. Slikt blir det i hvertfall arbeidsplasser av, men jeg lærer etter hvert. Så program er en ting, hva de som skal motta regnskapet mener om de som fører er noe annet, spesielt hvis du er i etablering, har store investeringer med skjev balanse i mva regnskap og store underskudd.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

×
×
  • Opprett ny...